Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μυστήριο με το απανθρακωμένο πτώμα στη Φθιώτιδα

Στο σκοτάδι οι έρευνες – Ποια είναι τα ευρήματα μέχρι τώρα – Περιμένουν φως από την ιατροδικαστική Λαμίας.

Το θρίλερ ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου όταν ένας αγρότης από την περιοχή πήγε στο κτήμα με τις ελιές, που έχει κοντά στον κόμβο της εθνικής οδού, στο ύψος της Αρκίτσας.

Το ρεπορτάζ λέει ότι είχε ένα μήνα περίπου να πάει στο συγκεκριμένο ελαιοπερίβολο και όταν έφτασε εκεί βρέθηκε μπροστά σε ένα αποκρουστικό θέαμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport το πτώμα έφερε εγκαύματα σε όλο το σώμα (σχεδόν απανθρακωμένο), ενώ από τη μέση και κάτω ήταν διαμελισμένο, πιθανότατα από άγρια ζώα.

Στο σημείο βρέθηκε μια τραγιάσκα, που πιθανότατα ανήκει στον νεκρό, ο οποίος φέρεται να φορούσε πέδιλα και όχι κλειστά παπούτσια.

Τον τόπο που βρέθηκε η σωρός εκτός από το εγκληματολογικό και τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας, βρέθηκε και ιατροδικαστής από την Υπηρεσία της Λαμίας, όπου έκανε αυτοψία στο χώρο, ενώ η σωρός μεταφέρθηκε στη Λαμία, όπου αύριο Δευτέρα οι ιατροδικαστές θα προχωρήσουν σε νεκροψία – νεκροτομή, προσπαθώντας να δώσουν κάποιες απαντήσεις στα πολλά ερωτηματικά που υπάρχουν.

Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία; Μήπως το έγκλημα έγινε αλλού και απλά εκεί πέταξαν το πτώμα; Και φυσικά ποια είναι η ταυτότητα του θύματος, που έφυγε από τη ζωή με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή