Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μυστήριο με το τροχαίο της υποδιευθύντριας των φυλακών Μαλανδρίνου

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, στην περιοχή Φανερωμένη στη Δωρίδα Φωκίδας και είχε  σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η υποδιευθύντρια των φυλακών Μαλανδρίνου.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 50χρονη γυναίκα κι ενώ κατευθυνόταν προς το σπίτι της και βρισκόταν στο 77ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αντιρρίου-Ιτέας, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε κενό από ύψος επτά μέτρων.

Σύμφωνα με τον Alpha όμως αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως η γυναίκα έχασε τον έλεγχο του οχήματος, χωρίς να υπάρξει κάποιο φρενάρισμα στον δρόμο σε μία ευθεία.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό από ύψος επτά μέτρων και να χτυπήσει  σε ένα τσιμεντένιο οικοδόμημα, το οποίο υπάρχει για να στηρίζει τη γέφυρα στο σημείο και να βρει τραγικό θάνατο.

Οι Αρχές περιμένουν την πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο σχετικά με το εάν λειτουργούσαν όλα τα όργανα σωστά ή αν τυχόν είχε προκληθεί κάποια δολιοφθορά στο όχημα, ενώ έχει παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή, που αναμένεται να φωτίσει τα αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Η γυναίκα που καταγόταν από τον Πύργο, ζούσε στη Ναύπακτο και ήταν παντρεμένη με έναν  συνταξιούχο φύλακα φυλακών με τον οποίον είχαν αποκτήσει και παιδιά.

Δεύτερο τροχαίο δυστύχημα στελέχους των φυλακών Μαλανδρίνου σε έξι χρόνια

Το δυστύχημα όμως σήμανε συναγερμό στις Αρχές, καθώς αυτός ήταν ο δεύτερος θάνατος με τον ίδιο τρόπο, στελέχους των φυλακών Μαλανδρίνου.

Τον Ιανουάριο του 2017 στον ίδιο δρόμο το αυτοκίνητο του διευθυντή των φυλακών Μαλανδρίνου είχε εκτραπεί της πορείας του και είχε βρεθεί μέσα σε θάλασσα και οι πυροσβέστες είχαν φτάσει στο σημείο με βάρκα.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή