Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ν. Παπακώστας για λαϊκή αγορά: Ακόμα δεν έχει συνδεθεί το POS με την ταμειακή

Τί θα γίνει με τα πρόστιμα; – Όσα δήλωσε στο Trikalanews.gr

Την Κυριακή «εξέπνευσε» η διορία που είχαν οι επαγγελματίες 35 κλάδων προκειμένου να ενεργοποιήσουν τα μηχανήματα POS για τις συναλλαγές τους με πελάτες και συνεργάτες.

Οι καταναλωτές θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν την κάρτα τους σε ταξί, περίπτερα, ψιλικατζίδικα, παντοπωλεία, λαϊκές αγορές, πανηγύρια, θέατρα, κινηματογράφους, μεσιτικά γραφεία ακόμα και σε πανεπιστήμια ή ΙΕΚ, με την λίστα να φτάνει περίπου τους 50.000 επαγγελματίες.

Όσοι, δε, το αμέλησαν βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο να πληρώσουν βαριά πρόστιμα που φθάνουν τα 1.500 ευρώ. Τί γίνεται όμως όταν δημιουργείται πρόβλημα που δεν είναι στο χέρι σου να το λύσεις;

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του σωματείου μικροπωλητών της λαϊκής αγοράς Νίκος Παπακώστας στο Trikalanews.gr ακόμα δεν έχει γίνει η σύνδεση μεταξύ POS και ταμειακής μηχανής, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν πελάτες με κάρτα. «Το πρόβλημα είναι στο δίκτυο», τόνισε ο ίδιος, γεγονός που επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά το ευρύτερο πρόβλημα με το Internet που αντιμετωπίζει η πόλη. Αναπάντητο βέβεια παραμένει το ερώτημα που αφορά τις κυρώσεις που έχουν ανακοινωθεί ότι θα επιβληθούν σε όσους δεν έχουν τακτοποιήσει την εκκρεμότητα με το POS.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή