Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ν. Τρικάλων: 17 ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού

Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην περιοχή είναι πάροχοι σε δικαιούχους άλλων νομών

Έχουμε συνηθίσει οι Τρικαλινοί, να μιλάμε για προγράμματα κοινωνικού τουρισμού και να αναφερόμαστε συνήθως σε νησιά και παραθαλάσσιους προορισμούς της χώρας. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που ακολουθούν την αντίστροφη κατεύθυνση, δηλαδή, εκείνη των διακοπών από τη μόνιμη κατοικία τους που μπορεί να είναι σε παραθαλάσσιο μέρος προς την ενδοχώρα και ειδικά τον νομό Τρικάλων.

Έτσι, ανάμεσα στους παρόχους κοινωνικού τουρισμού, συναντούμε και 17 ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του νομού Τρικάλων που φιλοξενούν τουρίστες δικαιούχους όλο τον χρόνο.

Όπως ανέφεραν ιδιοκτήτες στο Trikalanews.gr, είναι αρκετοί εκείνοι που αναζητούν δωμάτιο στην περιοχή μέσα από το πρόγραμμα. Πολλοί εξ αυτών είναι νησιώτες που επιλέγουν την περιοχή μας για τα ορεινά της κάλλη αλλά και τα Μετέωρα. Φυσικά, και για να επισκεφθούν την πόλη των Τρικάλων που πλέον είναι αρκετά δημοφιλής.

Η μεγαλύτερη ζήτηση βέβαια είναι εκείνη κατά τη διάρκεια του Μύλου των Ξωτικών, και εκεί είναι σαφώς πιο δύσκολο να αξιοποιήσει κανείς τα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού. Ωστόσο, όλη τη χρονιά, δικαιούχοι από παραθαλάσσια μέρη ακόμη και από τη μακρινή Κρήτη, αξιοποιούν αυτή τη δυνατότητα για να γνωρίσουν τα μέρη που όχι απλά δεν βρέχονται από θάλασσα…αλλά απέχουν από αυτή τη μεγαλύτερη απόσταση από κάθε άλλη περιοχή της χώρας!

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή