Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Να αποσυρθεί  η Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις

Όλοι στο συλλαλητήριο την Πέμπτη 12 Μάη στην πλατεία Ρήγα Φεραίου

Η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 12 Μάη και ώρα 7.30 μ.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου τα εργατικά σωματεία και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους φορείς των αυτοπασχολουμένων, των γυναικών, της νεολαίας, όλο το λαό ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις, που η κυβέρνηση της ΝΔ φέρνει στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος!

Είναι μια Συμφωνία επικίνδυνη! Επεκτείνεται αρχικά για πέντε χρόνια και στη συνέχεια επ’ αόριστον μετατρέποντας τη χώρα μας σε ΑμερικανοΝΑΤΟικό πολεμικό ορμητήριο και ταυτόχρονα σε στόχο αντιποίνων! Αυτό μαρτυρά η εμπλοκή της Ελλάδας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία για λογαριασμό των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ! Ήδη η Ελληνοαμερικανική Συμφωνία, που προετοιμάστηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση, εφαρμόζεται στην πράξη με τις υποδομές στην Αλεξανδρούπολη, στη Σούδα, στη Λάρισα, στο Στεφανοβίκειο και σε όλη τη χώρα να συμμετέχουν στις πολεμικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία! Σε αυτό το πλαίσιο η Ελλάδα στέλνει πολεμικό υλικό και προετοιμάζεται να στείλει και τμήματα των ενόπλων δυνάμεών της, ενώ ταυτόχρονα δεκάδες ασκήσεις – πρόβες πολέμου βρίσκονται σε εξέλιξη!

Δυναμώνουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα μας:

  • Να αποσυρθεί η Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις!
  • Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία!
  • Να σταματήσει η συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους με οποιαδήποτε μορφή και πρόσχημα!
  • Να κλείσουν οι ΑμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις!

Απαντάμε αποφασιστικά, συμμετέχοντας μαζικά στο συλλαλητήριο τη μέρα της ψήφισης στη Βουλή της Ελληνοαμερικανικής Συμφωνίας!

Ούτε γη – ούτε νερό στους φονιάδες των λαών!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΜΑΗ ΣΤΙΣ 7.30 μ.μ. ΣΤΗ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ!

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή