Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νάσου η «κανονικότητα»

Εκεί που λες να συμμαζευτείς με  τα προβλήματα σου, να διαχειριστείς τη χαρά, τη λύπη, την καθημερινότητά σου, νάσου η «κανονικότητα» του «επιτελικού κράτους» της «κυβέρνησης των αρίστων», συχνά με προκλητικό τρόπο, όχι μόνο να σου χαλάει τη διάθεση και να σ’ αποκόβει απ’ τους στοχασμούς σου, αλλά να σε θυμώνει σφόδρα και να σε εξοργίζει με πράξεις, που για μια χρεοκοπημένη χώρα είναι αδιανόητες.

20.000 ευρώ για μια καρέκλα, (και δυο συνοδευτικές) ο  κ.  Πατούλης! Θα μου πείτε έτσι είναι μαθημένος, σε χρυσή τουαλέτα χ… ο άνθρωπος. Είναι όμως προκλητικότατος ο τρόπος αντίδρασης του, όταν μιλάει για «φθηνό λαϊκισμό, μιζέρια και μικροκομματική αντιμετώπιση ζητημάτων ήσσονος  σημασίας»!

2,2 εκατομμύρια δολάρια θα δίνει κάθε χρόνο η χρεοκοπημένη Ελλάδα, στη θεολογική σχολή της Βοστώνης. Μια αμαρτωλή επιχείρηση ιδιωτικού δικαίου της ομογένειας, των 100 σπουδαστών. Όταν ελληνικά πανεπιστήμια των 10.000 φοιτητών, επιδοτούνται για τις λειτουργικές τους ανάγκες με λιγότερα χρήματα !

Εκεί που μας βομβάρδιζε καθημερινά ο λαλίστατος άριστος υπουργός κ. Χατζηδάκης για τη χρεοκοπία της ΔΕΗ, ξαφνικά, όχι μόνο εδώ και δυο μήνες σιώπησε, αλλά μετά την ..αυξησούλα στο τιμολόγιο, δίνει  απλόχερα στα διευθυντικά στελέχη: 200.000 ευρώ το χρόνο, συν 100.000 ευρώ μπόνους και 600 ευρώ για κάθε συνεδρίαση!!!

Έτσι αντιλαμβάνεται η «κανονικότητα» την οικονομική πραγματικότητα και σου λέει, και με 200 ευρω το μήνα επιβιώνεις…Κι αν σου αρέσει.

Σταύρος Φαλαγκάρας εκπαιδευτικός

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή