Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΝΔ Τρίκαλα: Κεντρική πολιτική εκδήλωση με συνοχή και προσήλωση στην αυτοδυναμία

Νίκος Παναγιωτόπουλος: «Η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση, ώστε να πάμε και στην αυτοδύναμη Ελλάδα»

Με την έλευση του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο και την κεντρική εκδήλωση με ομιλητή τον ίδιο, έκλεισε την προεκλογική εκστρατεία για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, η ΔΕΕΠ Τρικάλων της ΝΔ.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr, η προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, διεξήχθη στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, με την συμμετοχή των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος αλλά και πλήθος στελεχών και υποστηρικτών της ΝΔ.

Το κλίμα υπήρξε ιδιαίτερα ενθουσιώδες με τον πρώην υπουργό να επισημαίνει ότι το μήνυμα από τα Τρίκαλα είναι ξεκάθαρο. «Σταθερά Τολμηρά Μπροστά στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, για αυτοδύναμη κυβέρνηση Νέα Δημοκρατία με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.».

Ο υπουργός έγινε δεκτός με θέρμη, διακόπτοντας αρκετές φορές την ομιλία του, από τα παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Την ίδια θετική ανταπόκριση όσων παραβρέθηκαν στην αποψινή εκδήλωση κέρδισαν και οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ για τον νομό Τρικάλων οι οποίοι ένας προς ένας, αμέσως μετά τον χαιρετισμό του προέδρου της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων Γιάννη Κουτσονάσιου, ανέβηκαν στο βήμα απευθύνοντας το δικό τους τελικό κάλεσμα, για συμμετοχή στην κάλπη αλλά και τη στήριξη στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή