Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΝΔ Τρικάλων: Τα αγροτικά ζητήματα ψηλά στην προεκλογική ατζέντα

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων στη Λυγαριά

Με το βλέμμα στον αγροτικό κόσμο προχωρά η προεκλογική περίοδος για τη Νέα Δημοκρατία στα Τρίκαλα. Σήμερα αργά το απόγευμα, ολοκληρώθηκε πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων γύρω από τα αγροτικά ζητήματα, τα πεπραγμένα αλλά και τις προοπτικές του κλάδου τα επόμενα χρόνια.

Το καλωσόρισμα ομιλητών και συμμετεχόντων στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Λυγαριά, έγινε από το πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων κ. Γιάννη Κουτσονάσιο ο οποίος αναφέρθηκε στη μείζονα σημασία της ενίσχυσης της αγροτικής παραγωγής και της σύνδεσή της με τις στρατηγικές ανάπτυξης της χώρας.

Οι ομιλητές, Κώστας Μπαγινέτας, Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων ΥΠΑΑΤ, Παναγιώτης Χατζηνικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος ΕΛΓΟ Δήμητρα και  Νίκος Δούκας, Σύμβουλος ΥΠΑΑΤ, πρ. Αντιπρόεδρος ΕΛΓΑ, αναφέρθηκαν εκτενώς στις μέχρι τώρα ενέργειες της κυβέρνησης τονίζοντας ότι αφενός ο στόχος ήταν να υλοποιηθούν όλες οι προεκλογικές δεσμεύσεις αλλά και αφετέρου, οι πολιτικές που ασκούνται να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της εποχής όπως καθορίστηκαν από σημαντικά παγκόσμια γεγονότα όπως η πανδημία, ο πόλεμος στην Ουκρανία και η ενεργειακή κρίση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων πολλοί θεσμικοί παράγοντες, όπως ο ΥΠΕΝ Κώστας Σκρέκας, οι Βουλευτές Θανάσης Λιούτας και Κατερίνα Παπακώστα, οι υποψήφιοι Βουλευτές Ηλίας Βλαχογιάννης και Μικέλης Χατζηγάκης, ο αναπλ. Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ Γιώργος Βλαχογιάννης, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας Ντίνος Μπάρδας, ο αναπλ. Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Ηλίας Τσιαούσης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Κων/νος Γρηγορίου, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, τα μέλη της ΔΕΕΠ Τρικάλων και αρκετά μέλη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή