Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέα αποχώρηση από το… “Νέο Ξεκίνημα” με αιχμές Βασταρούχα για Αλέκο

Ο τοπικός σύμβουλος κοινότητας Αύρας (εκπρόσωπος του χωριού Νέας Ζωής) Ηλίας Βασταρούχας αποχώρησε από τον συνδυασμό του δημάρχου Θοδωρή Αλέκου καθώς δεν ήθελε να μοιράζει…κούφιες υποσχέσεις.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να συνταχθεί στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλου. Παράλληλα ο κ. Βασταρούχας απάντησε σε αιχμές του κ. Αλέκου. Αναλυτικά:

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε.
Δεν αποχώρησα από τον συνδυασμό σας ούτε γιατί “ΠΙΕΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ” ούτε γιατί “ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ” όπως χαρακτηριστικά αναφέρατε…Η “ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ” , η “ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ” και “ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ” σας που δεν τηρησατε και αφορούν έργα που θα γινόταν στο χωριό της Νέας Ζωής με οδήγησαν στην αποχώρηση μου.

Εκλέχτηκα για να υπηρετώ τους συγχωριανούς μου, να τους λέω την “ΑΛΗΘΕΙΑ” και να παλεύω για το “ΣΥΜΦΕΡΟΝ” του χωριού.Οχι για να μοιράζω “ΚΟΥΦΙΕΣ” υποσχέσεις και να λέω σε “ΟΛΟΥΣ” και σε όλα “ΝΑΙ” για να είμαι “ΑΡΕΣΤΟΣ” για καθαρά ψηφοθηρικους λόγους και μόνο.

Η Αξιοποίηση των Πηγών Ληθαίου στην Νέα Ζωη, Η Παιδική Χαρά, η Ασφαλτόστρωση των δύο (2) κάθετων δρόμων, η Τσιμεντοστρωση του δρόμου όπισθεν του κοιμητηρίου του χωριού και άλλα έργα τα οποία υποσχεθηκατε στους κατοίκους του χωριού να υλοποιήσετε ακομα “ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ”. Κύριε Δήμαρχε, όλοι θα κριθούμε από τον αλάνθαστο κριτη τον “ΚΟΣΜΟ”

Με εκτίμηση και σεβασμό.
ΒΑΣΤΑΡΟΥΧΑΣ Σπ ΗΛΙΑΣ

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή