Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρά παιδιά στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Έπειτα από τα επιτυχημένα προγράμματα LEGO Education WeDo 2.0, LEGO Spike Prime και LEGO Mindstorms EV3, το LEGO Education Coding Express έρχεται για να ικανοποιήσει την έμφυτη περιέργεια των μικρών παιδιών. Είναι ένα καινούριο πρόγραμμα ρομποτικής για μικρά παιδιά. Στα εργαστήρια ρομποτικής τα παιδιά μπορούν να αφυπνίσουν τη δημιουργικότητα τους, να σχεδιάσουν λύσεις για την επίλυση προβλημάτων και ν’ ανακαλύψουν ένα νέο κόσμο μέσα από το παιχνίδι. Δουλεύουν σε ομάδες και αναπτύσσουν δεξιότητες προγραμματισμού και κριτικής σκέψης. Όσο πιο εξοικειωμένα είναι τα παιδιά με τις νέες τεχνολογίες, τόσο πιο εύκολο θα είναι στο μέλλον ν’ ακολουθήσουν τις εξελίξεις των επιστημών.

Επιπλέον, κάθε εβδομάδα θα γίνονται εργαστήρια που θα περιλαμβάνουν δημιουργικές δραστηριότητες για μικρά παιδιά, όπως ζωγραφική, κατασκευές, χειροτεχνίες, παιχνίδια στο διαδραστικό πίνακα κ.ά. Στόχος των εργαστηρίων είναι να αναπτύξουν τα παιδιά τις νοητικές και κοινωνικές τους δεξιότητες και φυσικά να γνωρίσουν τη χαρά της δημιουργίας.

Όλα τα εργαστήρια γίνονται σύμφωνα με τους νέους κανόνες υγιεινής με γνώμονα την ασφάλεια όλων.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία εξυπηρέτησης της Βιβλιοθήκης στα τηλέφωνα 24320-23041-3©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή