Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέα έργα οδικής ασφάλειας στα Τρίκαλα

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ενισχύει το επίπεδο ασφάλειας στο σύνολο του οδικού δικτύου που εμπίπτει στην αρμοδιότητά της στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων με την εκτέλεση νέου προγράμματος παρεμβάσεων.

Οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν την τοποθέτηση και αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας, καθώς και τη βελτίωση της απαραίτητης κατακόρυφης σήμανσης, όπως πλευρικές πληροφοριακές πινακίδες οδικής σήμανσης, πινακίδες ρυθμιστικές και ένδειξης επικίνδυνων θέσεων.

Το έργο θα υλοποιηθεί με δημοπρασία και έχει συνολικό προϋπολογισμό 360.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

« Η Περιφέρεια Θεσσαλίας διαθέτει ένα από τα ασφαλέστερα οδικά δίκτυα στη χώρα» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός. «Με συνέπεια και συνέχεια, σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες παρεμβαίνουμε όπου υπάρχει ανάγκη. Τα έργα μας ικανοποιούν τις ανάγκες των ανθρώπων, βελτιώνουν την καθημερινότητα, προσφέρουν συνθήκες ασφάλειας στις μετακινήσεις και δημιουργούν θέσεις εργασίας» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή