Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέα έργα του Δήμου Τρικκαίων σε σχολεία

Σειρά έργων και παρεμβάσεων από τον Δήμο Τρικκαίων υλοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Με έναρξη την περίοδο των διακοπών, πραγματοποιήθηκαν σημαντικές εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο του 5ου Γυμνασίου Τρικάλων, που αποτελεί και χώρο εκγύμνασης για ακαδημίες πολλών ομάδων.

Τον χώρο επισκέφθηκε η αντιδήμαρχος Έφη Λεβέντη και, μαζί με τη διευθύντρια κ. Φανή Σμιξιώτη, συνομίλησαν, τόσο για απαραίτητες πρόσθετες παρεμβάσεις, όσο και για τα συνεχιζόμενα έργα στο νέο κυλικείο που θα εξυπηρετεί και το Λύκειο.

Νωρίτερα η αντιδήμαρχος επισκέφθηκε τις νέες, εξ ολοκλήρου ανακατασκευασμένες από τον Δήμο Τρικκαίων τουαλέτες, τους 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων.

Σημειώνεται ότι ολοκληρώθηκε επίσης η ανακατασκευή τουαλετών στο 7ο Λύκειο Τρικάλων, ενώ έγινε και εξωτερικός ελαιοχρωματισμός στο διδακτήριο του 5ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων.

Η κ. Λεβέντη τόνισε ότι «προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε όσο το δυνατόν πιο άμεσα σε αιτήματα των διευθυντών/τριών. Στόχος μας, το να επιλύουμε και να παρεμβαίνουμε όπου χρειάζεται, αξιοποιώντας την πλατφόρμα Trikala School Care που δημιουργήσαμε ειδικά για τα σχολεία, ώστε να βελτιώνονται οι υποδομές για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας».

Δήμος Τρικκαίων

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή