Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέα ημερομηνία για παρουσίαση βιβλίου του Γ. Ρωμανού στο Μουσείο Τσιτσάνη

Η παρουσίαση βιβλίου του Γιάννη Ρωμανού με τίτλο «Αλλόκοτες ιστορίες» μεταφέρεται για την Κυριακή 27 Μαρτίου στις 19:30 στο Μουσείο Τσιτσάνη.

Κατά την παρουσίαση θα παιχτούν δείγματα από τη γραφή του Γιάννη Ρωμανού.

Στιγμιότυπο από το έργο του « Η Αγκάθα γράφει», θα ερμηνεύσει η Τρικαλινή ηθοποιός και μουσικός, Βάσω Μπουλογιώργου και θα παίξει στο πιάνο μια σονάτα που έχει γράψει η ίδια για το έργο.

Στο δεύτερο μέρος της παρουσίασης, θα παιχτεί το μονόπρακτο θεατρικό έργο με τίτλο «Καθ’ ομολογίαν», που εμπεριέχεται στο βιβλίο. Θα ερμηνεύσουν οι ηθοποιοί Γιάννης Ρωμανός και Στέφανος Βογιατζής .
Δύο απλοί, καθημερινοί άνθρωποι βλέπουν τις ζωές τους να παίρνουν μια απρόβλεπτη αναπάντεχη τροπή . Ένας αδικοχτυπημένος πατέρας ομολογεί ένα έγκλημα που θα ήθελε πολύ ….να έχει διαπράξει . Ένας αστυνόμος χάνει την ψυχραιμία του …πατάει τη σκανδάλη …σκοτώνει έναν αθώο . Και η ζωή του …η σκέψη του ,ξαφνικά ….αλλάζει .

Το βιβλίο κυκλοφορεί από εκδόσεις ocelotos.

Ο Γιάννης Ρωμανός γεννήθηκε στην Αθήνα  το 1953 . Σπούδασε με υποτροφία στην Αγγλία θέατρο, χορό, σκηνοθεσία . Χόρεψε επί σειρά ετών σε όπερες της Γερμανίας και της Ελβετίας σαν πρώτος χορευτής κλασσικού μπαλέτου, από όπου πήρε σύνταξη χορευτή το 2004 . Έκτοτε ασχολήθηκε αποκλειστικά με την πρόζα. Γράφει, σκηνοθετεί και παίζει σε έργα δικά του η άλλων θιάσων. Έχει εκδώσει 4 βιβλία: « Έμιλυ» , «4 θεατρικοί μονόλογοι», «Κωμωδίαι 1» από τις εκδόσεις Όστρια και «Αλλόκοτες ιστορίες» από τις
εκδόσεις ocelotos.

Δήμος Τρικκαίων

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή