Νέα μηχανήματα για τον ΣΜΑ Τρικάλων με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ

Προχωράνε σε σύμβαση δύο νέα  έργα προμήθειας εξοπλισμού για τις ανάγκες του Σταθμού  Μεταφόρτωση Απορριμμάτων του Δήμου Τρικκαίων, με χρηματοδότηση 280.000 ευρώ από το  ΕΣΠΑ 2014-2020 της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Πρόκειται για την προμήθεια ημιρυμουλκούμενου οχήματος  με συμπίεση, προϋπολογισμού  196.000 ευρώ καθώς και πολυμηχανήματος μεταφόρτωσης ειδικών απορριμμάτων,  προϋπολογισμού  84.750 ευρώ.

Τα νέα μηχανήματα

Συγκεκριμένα, μετά τη διενέργεια του ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου «Προμήθεια Κινητού Εξοπλισμού Λειτουργίας της Μεταφόρτωσης» από το Δήμο Τρικκαίων, Δικαιούχο και Φορέα υλοποίησης, και την υποβολή των στοιχείων του στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Περιφέρειας Θεσσαλίας, διενεργήθηκε ο προβλεπόμενος έλεγχος που οδήγησε σε θετικό αποτέλεσμα και έγκριση προώθησης σύναψης δύο συμβάσεων για ισάριθμα είδη, με τους αναδειχθέντες αναδόχους στο διαγωνισμό. Κύριος και Φορέας Λειτουργίας του έργου είναι η Περιβαλλοντική Αναπτυξιακή Δυτικής Θεσσαλίας (Π.Α.ΔΥ.Θ. Α.Ε.).  

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής της Ε.Ε. μέσω του Ε.Π. ΥΜΕΠΕΡΑΑ που διαχειρίζεται η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Το Έργο εντάσσεται στις Δράσεις της Α’ Χρηματοδοτικής Προτεραιότητας του εγκεκριμένου Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) Θεσσαλίας και συμβάλλει στην επίτευξη των περιφερειακών και εθνικών στόχων για τα στερεά απόβλητα.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή