Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέα μηχανήματα για τον ΣΜΑ Τρικάλων με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ

Προχωράνε σε σύμβαση δύο νέα  έργα προμήθειας εξοπλισμού για τις ανάγκες του Σταθμού  Μεταφόρτωση Απορριμμάτων του Δήμου Τρικκαίων, με χρηματοδότηση 280.000 ευρώ από το  ΕΣΠΑ 2014-2020 της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Πρόκειται για την προμήθεια ημιρυμουλκούμενου οχήματος  με συμπίεση, προϋπολογισμού  196.000 ευρώ καθώς και πολυμηχανήματος μεταφόρτωσης ειδικών απορριμμάτων,  προϋπολογισμού  84.750 ευρώ.

Τα νέα μηχανήματα

Συγκεκριμένα, μετά τη διενέργεια του ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου «Προμήθεια Κινητού Εξοπλισμού Λειτουργίας της Μεταφόρτωσης» από το Δήμο Τρικκαίων, Δικαιούχο και Φορέα υλοποίησης, και την υποβολή των στοιχείων του στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Περιφέρειας Θεσσαλίας, διενεργήθηκε ο προβλεπόμενος έλεγχος που οδήγησε σε θετικό αποτέλεσμα και έγκριση προώθησης σύναψης δύο συμβάσεων για ισάριθμα είδη, με τους αναδειχθέντες αναδόχους στο διαγωνισμό. Κύριος και Φορέας Λειτουργίας του έργου είναι η Περιβαλλοντική Αναπτυξιακή Δυτικής Θεσσαλίας (Π.Α.ΔΥ.Θ. Α.Ε.).  

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής της Ε.Ε. μέσω του Ε.Π. ΥΜΕΠΕΡΑΑ που διαχειρίζεται η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Το Έργο εντάσσεται στις Δράσεις της Α’ Χρηματοδοτικής Προτεραιότητας του εγκεκριμένου Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) Θεσσαλίας και συμβάλλει στην επίτευξη των περιφερειακών και εθνικών στόχων για τα στερεά απόβλητα.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή