Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέα μήνυση κατά Κώστα Αγοραστού και παντός υπευθύνου από τις οικογένειες Δημητρίου και Νίκου Πλακιά

Για “αλλοίωση” του τόπου του δυστυχήματος των Τεμπών πριν ολοκληρωθούν οι έρευνες – Το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς 

 

Έναν νέο Γολγοθά ανεβαίνουν οι οικογένειες του Δημητρίου και Νίκου Πλακιά, καθώς το προηγούμενο διάστημα κλήθηκαν και αναγνώρισαν από φωτογραφικό υλικό, κομμάτια από προσωπικά αντικείμενα (ρούχα, κοσμήματα) των αγαπημένων τους κοριτσιών.
Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μήνες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, από το χώρο όπου εναποτέθηκαν τα βαγόνια της τραγωδίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο.
Αυτές οι οικογένειες με σφιγμένα τα δόντια από τον πόνο και το θυμό, δεν έπαψαν να αναζητούν τα αίτια και τους υπαίτιους (έναν προς έναν) που προηγήθηκαν του δυστυχήματος και που έστειλαν τα παιδιά τους στο θάνατο.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά και τα αίτια και τους υπαίτιους που με ανεξήγητη βιασύνη και σπουδή με «κατεπείγουσες επεμβάσεις» μπάζωσαν το χώρο της έρευνας,
• πριν ακόμη αυτή ολοκληρωθεί,
• πριν περισυλλεγεί ό,τι είχε απομείνει από τους δικούς τους ανθρώπους
• πριν καν ορισθεί Εφέτης Ανακριτής που θα συντόνιζε την πορεία των ερευνών και των νόμιμων διαδικασιών.
Οι ίδιοι είναι πεπεισμένοι ότι οι βεβιασμένες ενέργειες που ακολούθησαν έγιναν για λόγους συγκάλυψης. «Ποιων» και «γιατί»…, ευελπιστούν να μάθουν με αυτή τη νέα μήνυση που κατέθεσαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα πριν λίγες μέρες ζητώντας απαντήσεις. Μια μήνυση «κατά παντός υπευθύνου» που θέτει στο κάδρο (και) την Περιφέρεια Θεσσαλίας, υπό του πρώην Περιφερειάρχη, Κώστα Αγοραστού, που διέθεσε κονδύλι 647.862,80 ευρώ για τις εν λόγω «κατεπείγουσες επεμβάσεις στο δυστύχημα των Τεμπών».
Δείτε όλο το κείμενο της μήνυσης ΕΔΩ
Πηγή: e-kalampaka.gr 
TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή