Νέα παρουσίαση των δράσεων για τα διαδικτυακά χριστουγεννιάτικα Τρίκαλα

Το μεγάλο διαδικτυακό χαμόγελο που προσφέρουν τα Τρίκαλα, αλλά και τις διαδικτυακές δράσεις του Trikala e-Christmas παρουσίασε ο αντιδήμαρχος Άκης Αναστασίου.

Σε εκπομπή αφιερωμένη σε θεματικές δραστηριότητες και στον χειμερινό τουρισμό εν μέσω πανδημίας (στο κανάλι ITNNews) ο κ. Αναστασίου αναφέρθηκε στην πρωτοτυπία που από νωρίς υλοποίησε ο Δήμος Τρικκαίων, με γνώμονα την πανδημία και τα μέτρα προστασίας. Τόνισε τη σημασία της τήρησης όλων των μέτρων, αλλά και τις συνεχείς ανατροπές στον προγραμματισμό που, όπως κάθε χρόνο, στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, ξεκινά από την άνοιξη.

Ο κ. Αναστασίου απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τις διαφορετικές δράσεις που ήδη από τα τέλη Νοεμβρίου ξεκίνησαν να υλοποιούν, ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikalaΑΕ.

Τόνισε ότι οι συγκεκριμένες δράσεις αφορούν στα μικρά παιδιά, δίνουν έμφαση στο χαμόγελο για χιλιάδες παιδιά που μένουν κλεισμένα στο σπίτι. Είτε με βιντεοκλήση στον Αη Βασίλη, είτε με το SantaRadio, είτε με τις ευχές, είτε με όλες τις δράσεις, ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει να προσφέρει το χρώμα και τη χαρά των Χριστουγέννων, με μήνυμα ασφάλειας, αυτές τις δύσκολες εποχές.

Όλες οι δράσεις είναι ελεύθερες και δωρεάν για όλους/ες στη διεύθυνση 2020.milosxotikon.gr.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

admins
Author: admins

Share:
Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Αγγελοπούλου

Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Αγγελοπούλου

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας, Ευαγγελίας Νικ. Αγγελοπούλου …
Καμίνι η χώρα το επόμενο τριήμερο

Καμίνι η χώρα το επόμενο τριήμερο

Μικρή Υποχώρηση της Θερμοκρασίας από την Επόμενη Εβδομάδα …
To Περιφερειακό Συμβούλιο υιοθέτησε το ψήφισμα των κατοίκων του Βλοχού Καρδίτσας για μετεγκατάστασή

To Περιφερειακό Συμβούλιο υιοθέτησε το ψήφισμα των κατοίκων του Βλοχού Καρδίτσας για μετεγκατάστασή

Η μερική ή ολική μετεγκατάσταση είναι θέμα ολοκληρωμένης μελέτης από τα συναρμόδια υπουργεία …