Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέα περίπτωση «Κάμελ» στον Βόλο – 40χρονος επιτίθεται σε ανυποψίαστες γυναίκες

Νέα περίπτωση “Κάμελ” απασχολεί το τελευταίο διάστημα τις αστυνομικές αρχές του Βόλου. Ένας 40χρονος με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα φέρεται να έχει επιτεθεί σε ανυποψίαστες γυναίκες αλλά και υπαλλήλους καταστημάτων στο κέντρο της πόλης. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις ο 40χρονος κρατούσε μαχαίρι ή ξύλα, όπως αναφέρουν μαρτυρίες πολιτών.

Τις τελευταίες δύο ημέρες, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Ταχυδρόμος”, φέρεται να είναι ο «αρνητικός πρωταγωνιστής» τριών νέων επιθέσεων σε βάρος γυναικών. Δύο έγιναν την Τετάρτη το βράδυ και μία χθες το μεσημέρι. Οι δύο γυναίκες που διαδοχικά φέρεται να δέχτηκαν επίθεση από τον 40χρονο προχθές τη νύχτα, προχώρησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τη μορφή της επίθεσης.

Χθες, ακολούθησε ένα ακόμη συμβάν στο κέντρο της πόλης, μέσα σε έναν φούρνο. Ο 40χρονος επιτέθηκε φραστικά στην υπάλληλο της επιχείρησης. Στη συνέχεια απείλησε λεκτικά και την ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, όταν εκείνη του ζήτησε να αποχωρήσει από το κατάστημα.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 40χρονος είχε σημειώσει επεισόδιο στο μαγαζί. Την προηγούμενη φορά είχε απειλήσει την υπάλληλο, η οποία τρομοκρατημένη είχε ενημερώσει τις αρχές. Χθες αποχωρώντας άρχισε να βρίζει και να απειλεί.

Θορυβημένη η επαγγελματίας μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του.

Σημειώνεται ότι ο 40χρονος έχει παραπεμφθεί στο παρελθόν για νοσηλεία στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, όπου παρέμεινε για ένα διάστημα ακολουθώντας συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή, ωστόσο κάθε φορά που παίρνει εξιτήριο ξανακάνει τα ίδια.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή