Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέα τρίτροχα scooters Peugeot

Είναι η αιχμή του δόρατος για το εργοστάσιο και το μοναδικό 100% γαλλικής κατασκευής 3-τροχο σκούτερ, το οποίο δημιουργήθηκε στο Mandeure, στις ιστορικές κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας. Το Peugeot Metropolis, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία οδήγησης από το 2013 που κυκλοφόρησε το πρώτο Opus. Με τη φιλοδοξία να διατηρήσει την ηγετική της θέση σε ότι αφορά την ασφάλεια και τις αποτελεσματικές τεχνολογίες, η Peugeot Motocycles αποκαλύπτει με υπερηφάνεια ένα πρωτότυπο μοντέλο με τρεις τροχούς και εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

Ο κληρονόμος του υπάρχοντος Peugeot Metropolis σε ότι αφορά την απόδοση και την ασφάλεια είναι το Peugeot Metropolis RS Concept, το οποίο σηματοδοτεί την άφιξη μιας νέας γενιάς Peugeot Metropolis, με ένα συνδεδεμένο και εξαιρετικό τεχνολογικό εξοπλισμό και σαφή επιρροή από τα αυτοκίνητα Peugeot.

Ακολουθώντας τα βήματα του πρωτότυπου μοντέλου e-Metropolis, που παρουσιάστηκε στην παρέλαση για τα 120 χρόνια ιστορίας του εργοστασίου που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι το 2018, το Peugeot Metropolis RS Concept προσφέρει κορυφαία χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τη φιλοδοξία να γίνει το νέο σημείο αναφοράς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις. Θα ικανοποιήσει απόλυτα τους ολοένα και πιο απαιτητικούς ενδιαφερόμενους που αναζητούν το ιδανικό όχημα για τις αστικές και ημιαστικές μετακινήσεις τους.

Το Peugeot Metropolis RS Concept είναι το τρίτο όχημα που συνδέεται μέσω της τεχνολογίας i-Connect®, η οποία δεν έχει προηγούμενο στον κόσμο των 2 τροχών. Αυτό το αποκλειστικό σύστημα της Peugeot έχει ίδια χαρακτηριστικά με το i-Cockpit® που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Peugeot 308.

Το i-Connect® βασίζεται στον συνδυασμό 3 μοναδικών λύσεων, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της Peugeot Motocycles στην καινοτομία:

  • Η “Head-up” λειτουργία είναι εφικτή λόγω της εργονομικά σχεδιασμένης θέσης της έγχρωμης οθόνης οργάνων TFT.
  • Το τρίγωνο “αναβάτη – σκούτερ – πίνακα οργάνων” βελτιστοποιήθηκε μεταξύ άλλων, χάρη στο καμπυλωτό τιμόνι που επιτρέπει μείωση των κινήσεων. Η εργονομία ενισχύει την ταχύτητα και την ευελιξία, προσφέροντας μια πιο χαλαρή θέση οδήγησης.
  • Μια εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας συνδέεται στο σκούτερ με ενσωματωμένο GPS και επιτρέπει στον αναβάτη να σχεδιάζει τα ταξίδια του και να διευκολύνει την καθημερινή του μετακίνηση. Η συνδεσιμότητα προσφέρει επίσης τη δυνατότητα λήψης των ακόλουθων, όταν το σκούτερ είναι σε στάση: κλήσεις, SMS, καθώς και άλλες ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο από το smartphone του αναβάτη, οι οποίες εμφανίζονται στην οθόνη TFT του Peugeot Metropolis RS Concept.

ΙΣΧΥΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ. 

Σε ότι αφορά τον σχεδιασμό, το Peugeot Metropolis RS Concept διαθέτει νέες, κοφτερές, μυώδεις γραμμές με ένα απόλυτα συγκεκριμένο στυλ, που συνδέεται με το DNA της οικογένειας Peugeot, ακόμη και στη μικρότερη λεπτομέρεια.

Αυτό το σκούτερ διαθέτει την χαρακτηριστική πλευστή γρίλια του εργοστασίου, κάτω από την οποία υπάρχουν αεραγωγοί με πιο μοντέρνα και σπορ εμφάνιση. Στον πίνακα οργάνων, οι ενδείξεις και το ανεστραμμένο στροφόμετρο των δύο αναλογικών οργάνων για την ταχύτητα και τις στροφές του κινητήρα, αντανακλούν εκείνες του Peugeot 308. Τα οπίσθια φώτα LED “3 claws” είναι πολύ ελκυστικά και συναρπάζουν.

Η κρυστάλλινη διαύγεια και η τρισδιάστατη επίδραση αυτών των φώτων, τα καθιστά κοσμήματα της τεχνολογίας.

Αυτά τα χαρακτηριστικά φώτα, για την ημέρα και τη νύχτα, είναι εμπνευσμένα από το πρωτότυπο αυτοκίνητο Peugeot Instinct και υπάρχουν επίσης, στα πιο πρόσφατα μοντέλα της Peugeot Automobiles

 

Στέφανος Σιμωτάς

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή