Νέα δράση για την ομάδα FREE MOBILITY του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων

Η ομάδα FREE MOBILITY του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων πραγματοποίησε την 4η δράση της στις 14, 15 και 18 Δεκέμβρη, με κύριο άξονα την ένταξη δημοτικών σχολείων της πόλης στο πρόγραμμα.

Έτσι αφού προηγήθηκε επικοινωνία και συνεργασία με τον διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χρήστο Μπουλούμπαση αλλά και τους διευθυντές των σχολείων, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στα 7ο, 9ο & 27ο Δημοτικά Σχολεία με στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των μαθητών σε θέματα Ελεύθερης Μετακίνησης. Η δράση περιλάμβανε: περίπου 30 λεπτά παρουσίαση του προγράμματος FREE MOBILITY μέσω Power Point και συζήτηση με τους μαθητές/τριες. Ακολούθησαν βιωματικές δράσεις και παιχνίδια στον προαύλιο χώρο.

Η παραπάνω δράση αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς όπου αντίστοιχες επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν στα 2ο, 3ο, 14ο & 32ο Δημοτικά Σχολεία και θα συνεχιστούν και τη νέα χρονιά με τη συμμετοχή ακόμη περισσότερων σχολείων.

Το αποκορύφωμα των δράσεων με τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα είναι η εικαστική έκθεση στο Οθωμανικό Λουτρό (πρώην φυλακές) στις 25 και 26 Ιανουαρίου 2018. Την έκθεση θα διοργανώσει η ομάδα FREE MOBILITY του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων και θα περιλαμβάνει δημιουργίες μαθητών με θέμα την Ελεύθερη Μετακίνηση.

Η ομάδα FREE MOBILITY του ΕΕΕΕΚ Τρικάλων
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή