Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέα εκδοχή για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού

Νέα εκδοχή για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού φέρεται να δίνει ο 58χρονος κατηγορούμενος, με πολυσέλιδο υπόμνημα που κατέθεσε στον ανακριτή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Ant1 ο 58χρονος κατέθεσε ότι δύο άτομα τον προσέγγισαν και είπαν ότι θα του έδιναν 30.000 ευρώ για να δολοφονήσει την 32χρονη λόγω της θέσης της στην εφορία.

Σε δηλώσεις του στον ίδιο σταθμό, ο δικηγόρος του πατέρα της εφοριακού δήλωσε ότι σύμφωνα με το υπόμνημα του κατηγορούμενου, οι ίδιοι είχαν δώσει στον 58χρονο φωτογραφία της, αλλά και την εντολή να την παρακολουθεί στενά προτού προχωρήσει στο σχέδιό του.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον δικηγόρο Α. Λύτρα ο 58χρονος αναφέρεται σε ένα πρόσωπο το οποίο αποκαλεί «αφεντικό», τον οποίο ισχυρίζεται ότι συναντούσε στα δικαστήρια, ενώ είχε συνάντηση μαζί του και μετά τη δολοφονία. Κάνει επίσης λόγο και για  ένα ακόμα άτομο, το οποίο αναφέρει με το μικρό του όνομα.

Ο 58χρονος φέρεται να «φωτογραφίζει» τα δύο αυτά άτομα και αφήνει υπονοούμενα για την ιδιότητά τους. Υποστηρίζει μάλιστα ότι φοβάται για τη ζωή του και ελπίζει να ζήσει, όπως λέει, μέχρι το δικαστήριο για να αποκαλύψει τα πάντα. «Δεν προσπαθεί να δικαιολογήσει τη δράση του. Ξέρει τι έκανε. Αλλά αναφέρει ότι το κίνητρο δεν ήταν η ληστεία» δήλωσε ο δικηγόρος, προσθέτοντας ότι οι αρχές θα πρέπει να συνεχίσουν την έρευνα για να δουν αν έχουν βάση τα όσα ισχυρίζεται ο 58χρονος.

Mιλώντας στο ίδιο μέσο, ο πατέρας της εφοριακού υποστήριξε ότι η κόρη του δεχόταν απειλές για τη ζωή της, λόγω υποθέσεων που χειριζόταν.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή