Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νεαρή γυναίκα επιτέθηκε με μαχαίρι σε φύλακα του Νοσοκομείου Βόλου

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ στο Νοσοκομείο του Βόλου, με μια 34χρονη γυναίκα να τραβά μαχαίρι στην υπάλληλο που εργάζεται στη φύλαξη του Νοσοκομείου.

Όλα άρχισαν τη Δευτέρα το βράδυ όταν το ΕΚΑΒ μετέφερε σε λιπόθυμη κατάσταση στο Αχιλλοπούλειο μια νεαρή γυναίκα, μετά από χρήση ουσιών. Της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και λόγω του γεγονότος ότι βρισκόταν σε λανθάνουσα ψυχολογική κατάσταση ζητήθηκε από το προσωπικό ασφαλείας να την βγάλει εκτός του Νοσοκομείου.

Χθες το βράδυ, βρισκόμενη επίσης υπό την επήρεια ουσιών, πήγε ξανά στο Νοσοκομείο για να ζητήσει συγγνώμη σε γιατρούς και προσωπικό για την αναστάτωση που προκάλεσε προχθές. Λίγα λεπτά αργότερα, με φωνές και επιθέσεις ζητούσε να ενημερωθεί πως βρέθηκε την Δευτέρα στο Νοσοκομείο, σε ποια κατάσταση και που βρίσκονται τα πράγματά της. Κανείς δεν ήξερε να της απαντήσει στο ερώτημα που βρίσκονται τα πράγματά της και σε ποιο σημείο την βρήκανε. Οι γιατροί την ενημέρωσαν για την κατάσταση που διακομίσθηκε και για την βοήθεια που της έδωσαν, αλλά δεν μπορούσαν να την ενημερώσουν για πράγματα που δεν γνώριζαν. Με το καθεστώς που επικρατεί στο Νοσοκομείο οι ασθενείς παραλαμβάνονται έξω από αυτό και ενημερώνονται από τους διασώστες μόνο για το περιστατικό που έχουν να αντιμετωπίσουν.

Η 34χρονη, όταν δεν έλαβε απαντήσεις στα ερωτήματά της, άρχισε να επιτίθεται στους γιατρούς, να τους τραβά από τις μπλούζες και να χάνει τον έλεγχο. Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει και κλήθηκε η σεκιούριτι για να την απομακρύνει. Εκείνη σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε στην φύλακα και τράβηξε μαχαίρι. Κινήθηκε επιθετικά να την χτυπήσει στην κοιλιακή χώρα, αλλά αφενός ήταν αδύναμη, αφετέρου η υπάλληλος ξέφυγε.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και έφτασαν στο Νοσοκομείο… έξι μηχανές με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, που προχώρησαν στη σύλληψή της.
Η αστυνομία περιέγραψε το περιστατικό ως σύλληψη στον Βόλο για ναρκωτικά μετά από καθιερωμένο έλεγχο στους δρόμους όπου διαπιστώθηκε ότι η νεαρή γυναίκα κατείχε ποσότητα χασίς 0,91 γραμμαρίων, ένα ναρκωτικό δισκίο χωρίς ιατρική συνταγή και ένα μαχαίρι, τύπου πεταλούδα, μήκους 22 εκατοστών και με λάμα 10 εκατοστών.

e-thessalia.gr

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή