Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νεαρός Βούλγαρος είχε «ρημάξει» οχήματα

Συνελήφθη χθες το πρωί στα διόδια Μακρυχωρίου Τεμπών, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Λάρισας, ένας 25χρονος Βούλγαρος, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ο  25χρονος κατελήφθη να οδηγεί, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, το οποίο όπως εξακριβώθηκε είχε κλαπεί την 16η Νοεμβρίου από 47χρονη στην Τρίπολη.

Το όχημα κατασχέθηκε, ενώ κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο εσωτερικό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας οχήματος Βουλγαρικών Αρχών, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε όχημα, το οποίο είχε κλαπεί κατά το χρονικό διάστημα από 21 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου από την πόλη των Σερρών, ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι, ένα ράδιοCD, μία συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB), ένα κατσαβίδι, δύο κλειδιά οχημάτων και μία άδεια κυκλοφορίας άλλου οχήματος Βουλγαρικών Αρχών.

Επιπρόσθετα, όπως προέκυψε από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, ο δράστης μαζί με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, κατά το χρονικό διάστημα από τα μέσα Νοεμβρίου του 2017 έως και χθες διέπραξαν σε διάφορες περιοχές της Καβάλας, των Σερρών και της Ηλείας συνολικά έξι κλοπές και πέντε απόπειρες κλοπών από σταθμευμένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα, κατά τις οποίες αποκόμισαν διάφορα αντικείμενα και χρηματικά ποσά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας προκειμένου να εντοπιστεί ο συνεργός του και να διαπιστωθεί τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις αδικημάτων.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή