Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τρίκαλα

Δείτε πότε και που θα πραγματοποιηθούν

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με βάση αποφάσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με:

– προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, από τη Δευτέρα 29/01/2024 έως το Σάββατο 03/02/2024 τις ώρες 07:30 έως 15:00 στην οδό Δωροθέου Σχολαρίου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Σ. Σαράφη και Αγίων Αναργύρων.

– επιβολή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (στένωση οδοστρώματος) προς εκτέλεση εργασιών εκσκαφής που αφορούν εγκατάσταση καλωδίων οπτικών ινών στο τις ώρες 07.30 – 15.30 & 15:30 – 19:00 από τη

Δευτέρα 29/01/2024 έως και την Παρασκευή 02/02/2024:

· Στην οδό Σύρου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αρριανού και Μήλου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Μήλου).
· Στην οδό Λέρου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Σύρου και Καρπάθου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Καρπάθου).
· Στην οδό Σίφνου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Σύρου και Καρπάθου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Καρπάθου).
· Στην οδό Θήρας και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ρόδου και Καρπάθου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Καρπάθου).
· Στην οδό Ρόδου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Θήρας και Καλύμνου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Καλύμνου).
· Στην οδό Καλύμνου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ρόδου και Κάσου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Κάσου).
· Στην οδό Καλύδωνος και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κέρκυρας και Μεγανησίου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Μεγανησίου).
· Στην οδό Κάσου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καλύμνου και Μεγανησίου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς Μεγανησίου).
· Στην οδό Καρπάθου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Λέρου και Καλύμνου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς Καλύμνου).
· Στην οδό Καλύμνου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κάσου και Καλάμου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς Καλάμου).
· Στην οδό Ιμίων και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καλύμνου και Καλάμου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς Καλάμου).
· Στην οδό Καλάμου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ιμίων και Κάσου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς Κάσου).

– προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, επί της οδού Αγίου Σεραφείμ στο Βαρούσι Τρικάλων και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αγίου Οικουμενίου και Ματαραγκιώτου, από 07:30 της Δευτέρας 29/01/2024 έως καi 15:30 της Παρασκευής 02/02/2024 για εργασίες αποξήλωσης οδικού δαπέδου.

Οι αιτούμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμόζονται καθ’ όλο το 24ωρο.

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή