Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέες ποδηλατικές επιτυχίες για τους αθλητές του Π.Σ. Τρικάλων

Η αγωνιστική περίοδος στην ποδηλασία ξεκίνησε δυνατά, καθώς κάθε εβδομάδα έχουμε ποδηλατικούς αγώνες σε διάφορες  περιοχές της Ελλάδας. Την Καθαρά Δευτέρα ο Π.Σ. Τρικάλων συμμετείχε στην ποδηλατική  διοργάνωση – γιορτή, που συνδιοργάνωσαν  ο Π.Σ. ΜΑΝΔΡΑΣ WEST COAST & ΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ. Αγώνες ορεινής ποδηλασίας ΜΤΒ στην Μάνδρα Αττικής. Αθλητές και συνοδοί δοκίμασαν τα παραδοσιακά νηστήσιμα, λόγω της ημέρας και στην συνέχεια ακολούθησαν οι αγώνες.

Ο Π.Σ. Τρικάλων  συμμετείχε με 6 ποδηλάτες, που εκτός από επιτυχίες, κέρδισαν και πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες.

Μετάλλιο και 2η θέση για τον Κωνσταντίνο Τσατσαρώνη στην κατηγορία παίδων, που ξεκίνησε δυναμικά την φετινή αγωνιστική χρονιά. Στην ίδια κατηγορία ο Νίκος Ποτήρης ήταν 12ος, ο Δημήτρης Σιδέρης 16ος και ο Αποστόλης Ντάκος 23ος.

Στην κατηγορία κορασίδων η Εύα Ντάκου τερμάτισε 5η.

Στην κατηγορία εφήβων ο Κωνσταντίνος Κουτσιβέτας τερμάτισε 4ος συνεχίζοντας  τις πολύ καλές επιδόσεις, που έχει από την αρχή της χρονιάς.

Επόμενος αγώνας για τους ποδηλάτες μας είναι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, πρόκειται για διήμερους διεθνείς αγώνες ορεινής ποδηλασίας ΜΤΒ. Η διοργάνωση θα γίνει στην Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Κιλκίς.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους χορηγούς της ομάδας για την βοήθεια, που προσφέρουν στον σύλλογο:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει, πως η ακαδημία της ομάδας λειτουργεί κάθε Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή από 3:30΄ έως 4:30’, οι προπονήσεις με ποδήλατα ΜΤΒ γίνονται στο άλσος προφήτη Ηλία.  Για τα προχωρημένα τμήματα γίνονται και προπονήσεις με ποδήλατα δρόμου κάθε Σαββατοκύριακο.

Με το ποδήλατο αθλείσαι, μαθαίνεις οδήγηση, ζεις μέσα στην φύση, χαίρεσαι την ζωή!!!

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Τηλέφωνα: Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) – Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Email:[email protected]

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή