Νέες διαμαρτυρίες ετοιμάζουν οι αγρότες

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αγώνα των αγροτών πραγματοποιήθηκε σήμερα στον κόμβο του Μεγαλοχωρίου, ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα οι αγρότες ετοιμάζουν νέο κύκλο κινητοποιήσεων.
Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρουν τα εξής:
 
Σήμερα Κυριακή, στο μπλόκο στο Μεγαλοχώρι πραγματοποιήσαμε συγκέντρωση αλληλεγγύης στην οποία συμμετείχαν οικογένειες αγροτών, καθώς και εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι για να εκφράσουν έμπρακτα τη συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς.
 
Στη συγκέντρωση εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους με αποφάσεις και με παρουσία εκπροσώπων τους τα εξής σωματεία : Συνδικάτο Εργαζομένων Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Τρικάλων , Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Τρικάλων,, Σύλλογος Μισθωτών Λογιστών Τρικάλων, Σωματείο Αυτοκινητιστών Δημόσιας Χρήσης Εθνικών & Διεθνών Μεταφορών Τρικάλων , Ένωση ΕΒΕ Φαρκαδόνας & περιχώρων , Ένωση ΕΒΕ Καλαμπάκας, καθώς και το Σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ Τρικάλων, ο Σύλλογος Γυναικών Τρικάλων (μέλος της ΟΓΕ) , η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων.
 
Στη συγκέντρωση , επίσης παρευρέθησαν συνδικαλιστές εκλεγμένοι σε διοικήσεις συλλόγων και σωματείων της περιοχής μας καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαική Συσπείρωσης» στο δήμο Τρικκαίων με επικεφαλής το Γιώργο Καϊκη, και οι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαική Συσπείρωση» στην Πύλη Ζάχος Απόστολος και από την Καλαμπάκα Κεραμίδας Λεωνίδας
 
Χαιρετισμό στη συγκέντρωση απεύθυναν εκ μέρους του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Τρικάλων ο πρόεδρός του Γιώργος Λιατίφης, εκ μέρους της ένωσης ΕΒΕ Φαρκαδόνας ο πρόεδρός της Θανάσης Ρίμπας, εκ μέρους των Συνταξιούχων ΙΚΑ ο Θανάσης Καραγιώργος.
 
Ομιλία στη συγκέντρωση εκ μέρους της ΟΑΣΤ «Η Άνοιξη» πραγματοποίησε ο πρόεδρός της Αποστόλης Θωμόπουλος
 
Η συμπαράσταση του λαού μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δίκαιο αγώνα μας. Συνεχίζουμε με τον εξής αγωνιστικό προγραμματισμό:
 
► Δευτέρα 29 Γενάρι στις 11 το πρωί διαμαρτυρία στην Εφορία Τρικαλων
 
► Τετάρτη 31 Γενάρη στις 3.30 το μεσημέρι στα Δικαστήρια Τρικάλων, ενάντιια στους πλειστηριασμούς σπιτιών και χωραφιών
 
► Σάββατο 3 Φλεβάρη όλοι στο συλλαλητήριο στην «AGROTICA»
 
(αναχώρηση λεωφορείου 7:30 το πρωί από Τρίκαλα , πλατεία Εθνικής Αντίστασης και 8:00 από Φαρκαδόνα)


Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή