Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέες ελπίδες στην Ελληνική ανθοπαραγωγή

Πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουλίου η ελπιδοφόρα εκδήλωση εγκαινίασης του νέου μηχανογραφικού συστήματος στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΘΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ (Ανθέων 21, Άνω Πατήσια, Αθήνα, 210 2584680), με μεγάλη συμμετοχή ανθοπαραγωγών, ανθοπωλών, ανθεμπόρων και φίλων, και χαιρετισμούς από τον κ Αθανάσιο Κελμάγερ (6932381604), πρόεδρο του AASA-Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών και τον κ Μάριο Ψαρουδάκη, Τεχνικό Υπεύθυνο της EPSILONnet.

Ο κ Αθανάσιος Κελμάγερ είπε, μεταξύ άλλων: Θεωρούμε ότι πλέον ο Αγροτικός Ανθοκομικός Συνεταιρισμός Αθηνών, ΣΗΜΕΡΑ, 5 Ιουλίου 2019, μπαίνει στην ενιαία ψηφιακή αγορά.
Ευχαριστούμε όσους πίστεψαν σε εμάς και ήλθαν κοντά μας και μας στήριξαν. Ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν από μακριά διότι ενστερνίστηκαν το όραμά μας. Ευχαριστούμε όλους τους ανθοπαραγωγούς που ΜΑΖΙ προχωράμε στην νέα εποχή.

Εμείς ως παραγωγοί, και μάλιστα ενός τόσο ευαλοίωτου αγροτικού προϊόντος, ξέρουμε πάρα πολύ καλά να παράγουμε εξαιρετικής ποιότητας άνθη. Έχουμε κάνει πολύ μεγάλες επενδύσεις και συνεχίζουμε να κάνουμε. Τα τελευταία χρόνια καταφέραμε να επιβιώσουμε και βλέπουμε με αισιοδοξία προς το μέλλον. Θέλουμε να έχουμε έλεγχο στην αγορά ανθέων.

Οι νέες συνήθειες και ανάγκες της αγοράς θέλουν νέα εργαλεία. Τα αποκτήσαμε χάρις στην εκτίμηση που έχουν σοβαροί άνθρωποι της κοινωνίας. Μένει το ποιό δύσκολο: ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΘΟΥΜΕ στις ανάγκες της αγοράς. Χρειαζόμαστε νέες δεξιότητες, που θα μας φέρουν σε επαφή με την σύγχρονη πραγματικότητα αλλά και θα μας αποδεσμεύσουν από τα μη παραγωγικά κομμάτια της δουλειάς μας. Μένει να αποκτήσουμε τον βηματισμό που θέλει η αγορά, έτσι όπως μας υπέδειξαν οι φίλοι του Σωματείου Εμπόρων, οι φίλοι του Συλλόγου Ανθοπωλών και οι φίλοι ερευνητές

Εμείς έχουμε την πρόθεση να προχωρήσουμε. Είναι θέμα επιβίωσης. Προχωράμε στις προσαρμογές στην ψηφιακή ενιαία αγορά? ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε και να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές? Παύουμε να υπάρχουμε. Η επιβίωση είναι ΕΠΙΛΟΓΗ μας. Η απόκτηση νέων δεξιοτήτων είναι ανάγκη για τα παιδιά μας, για τις οικογένειές μας, για το μέλλον όλων μας.

Αγαπητοί συνεργάτες, σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας, κοντά στις επιλογές μας. Ευχαριστούμε τον συνεργάτη μας κ Δημήτρη Μιχαηλίδη. Ευχαριστούμε τον Skywalker και τον ΣΤΕΝΤΟΡΑ που είναι μαζί μας συνεχώς και θα τους χρειασθούμε και στις μελλοντικές επιλογές μας, στις νέες δεξιότητες. Ευχαριστούμε τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Αττικής και την κα Μάγδα Κοντογιάννη που συμμετέχουν, ακόμα και σήμερα με το ηχητικό σύστημα, και την οθόνη, και τον προβολέα και το κομπιούτερ. Ευχαριστούμε την ΚοινΣΕπ ΚΥΚΕΩΝ και τον Κώστα Μαντζουράνη για την δωρεάν υποστήριξη των μελών μας. Ευχαριστούμε την κα Λένια Κοντογούρη και την κα Γεωργία Μαρτίνου που συναισθάνθηκαν τους προβληματισμούς μας και μας στηρίζουν.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την LOY SYSTEM-Ανώνυμη Εμπορική Κτηματική Εταιρεία Διαχείρισης & Εκμετάλλευσης Ακινήτων, η οποία μας επέτρεψε να αποκτήσουμε τον σύγχρονο εξοπλισμό, για να μπούμε στην νέα σύγχρονη ψηφιακή αγορά.

Ο νέος εξοπλισμός δίνει δυνατότητες για καλύτερη οργάνωση του λογιστηρίου μας, για καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους, για αποτελεσματικότερη παρακολούθηση της αποθήκης μας, για αποφυγή πληκτρολογήσεων, λαθών και διαρροών, για οργάνωση της ψηφιακής παρουσίας της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΝΘΑΓΟΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, για διευκόλυνση της παραγγελιοληψίας, για μελλοντική παραγγελιοληψία ανθέων εξ αποστάσεως, για πιθανή οργάνωση e-ΑΝΘΑΓΟΡΑΣ, για πιθανή οργάνωση logistics και μεταφορών, με καλύτερες συνθήκες για τα άνθη, για πιθανή οργάνωση δημοπρατηρίου ανθέων, για πιθανή δημιουργία HUB εξαγωγών ανθέων σε γειτονικά κράτη και για σωστή υποστήριξη του ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ.

Πιστεύουμε ότι γιορτάζουμε σήμερα, με τον καλύτερο τρόπο, την Παγκόσμια Ημέρα Συνεργατισμού και το βράδυ στο Μενίδι, στον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Αττικής, θα μετέχουμε στην πανηγυρική εκδήλωση, με ομιλήτρια την κα Μάγδα Κοντογιάννη, που ακόμα και σήμερα, τώρα, εδώ μας υποστηρίζει. Για να συνεχίσουμε να έχουμε αξιοπρεπείς εργασίες πρέπει να πετύχει και ο Συνεταιρισμός μας στις πωλήσεις των ανθέων που παράγουμε στην Ελλάδα.

Τα στελέχη της EPSILONnet κκ: Δημήτριος Καλογείτον, Χρήστος Σφέτσας, Μάριος Ψαρουδάκης & Δημήτρης Χρυσής έκαναν εξαιρετική προσπάθεια για να δείξουν στο πρώτο tablet τις εφαρμογές που αναπτύσσουν για λογαριασμό της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΝΘΑΓΟΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ. Ο κ Μάριος Ψαρουδάκης είπε: O Όμιλος Εταιρειών Epsilon Net A.E. δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής (Epsilon Software), της ενημέρωσης (Epsilon Network) και της εκπαίδευσης (Epsilon Net Training). Απασχολεί πάνω από 400 εργαζομένους και έχει ένα πιστοποιημένο δίκτυο 300 συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, με περίπου 25.000 πελάτες, από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους της χώρας.

Για την εγκατάσταση στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΘΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ επιλέχθηκε το PYLON Commercial, μία εφαρμογή μηχανογράφησης νέας γενιάς που εξυπηρετεί τις διαχρονικές ανάγκες των εμπορικών επιχειρήσεων και θέτει νέα standard στο τρόπο που αυτές θα λειτουργούν στο μέλλον. Το νέο σύστημα της PYLON Commercial δίνει τις δυνατότητες τόσο για μηχανογράφηση όσο περισσότερων εργασιών μπορούν να γίνουν, τηρώντας πλήρη και αναλυτική Εμπορική & Οικονομική Διαχείριση. Επί πλέον κάνει δυνατή την παραγγελιοληψία μέσω Hybrid Technology επιτρέποντας τις πωλήσεις σε 50 σημεία πώλησης μέσω tablet (Πληκτρολόγηση μέσω εικόνων ανθέων, ξεκάθαρη τιμολογιακή πολιτική, αυτόματη έκδοση παραστατικών, τήρηση κανόνων αποθήκης κλπ). Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι πλέον ο ανθοπαραγωγός, μέλος του Συνεταιρισμού, με Custom Mobile εφαρμογή, έχει άμεση ενημέρωση των πωλήσεων που συμβαίνουν στην ΚΑΑ, από οπουδήποτε, για 80 παραγωγούς.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πολλοί μεταξύ των οποίων οι: κ Κώστας Ηρειώτης, κ Χρήστος Φλεριανός, κ Σταύρος Κιτάντης, κ Δημήτριος Κελμάγερ, κ Πέτρος Ηρειώτης, κ Αθανάσιος Σούχλας, κ Βλάχος Θεόδωρος, κ Λάζαρος Λάσκαρης, κ Μάριος Βαλιάνος, κ Δημήτριος Παπαδάκης, κα Σταυριανή Δημητροπούλου, κ Δημήτριος Μιχαηλίδης, κ Γιώργος Λέκκας, κα Μάγδα Κοντογιάννη, κ Γιάννης Κοντογιάννης, κ Γεώργος Βιαννιτάκης, κ Στέλιος Πρωτονοτάριος, κ Γιώργος Προκοπίδης, κ Γιώργος Πονηρός, κ Αντώνης Μπάτουλης, κα Δροσερή Ανδικοπούλου, κ Κων/νος Κοβάνης και άλλοι.

Εκεί, στην εκδήλωση της 5/7/2019, γεννήθηκε η ιδέα να διοργανωθεί, στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΘΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ, εκδήλωση «ΑΝΘΟΔΕΤΙΚΗ για ΠΑΙΔΙΑ», στις 2 Οκτ 2019, με στόχους μεταξύ άλλων την έκφραση ευχαριστιών προς την EPSILONnet, την έκφραση ευχαριστιών προς την LOY SYSTEM, την ανάπτυξη συνεργασίας με τον Δήμο Αθηναίων, την διεύρυνση της συνεργασίας με τα ανθοπωλεία, τους εμπόρους και την ανοικτή πρόσκληση προς την κοινωνία, ώστε να εκφράζονται και με τα άνθη.

ΝΕΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ στην ανθοπαραγωγή με την είσοδο στην ψηφιακή ενιαία αγορά.
 
Δημήτριος Μιχαηλίδης

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή