Νέες φιλανθρωπικές και κοινωνικές δράσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας

Σειρά φιλανθρωπικών και κοινωνικών δράσεων πραγματοποίησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας κατά το τελευταίο τετραήμερο, στο πλαίσιο του 1ου ανεπίσημου πρωταθλήματος ένστολων – παλαιμάχων του νομού Μαγνησίας, περιόδου 2016-2017, που διοργάνωσε ο Δήμος Βόλου στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (ΕΑΚ) Βόλου.

Ειδικότερα, την Δευτέρα και την Τρίτη, η ποδοσφαιρική ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας  διένειμε ποδοσφαιρικό υλικό (μπάλες) στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Βόλου «Κένταυροι» και στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού.

Επιπλέον, χθες η ποδοσφαιρική ομάδα συμμετείχε στο μικρό τελικό του πρωταθλήματος, κατά τη διάρκεια του οποίου πραγματοποιήθηκε εθελοντική συγκέντρωση τροφίμων.

Τέλος, σήμερα έλαβε χώρα η διανομή των τροφίμων που συγκεντρώθηκαν στο ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες», στο Ορφανοτροφείο του Βόλου και στην Ιερά Μονή Δημητριάδος.

Για ακόμη μία φορά, το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας επέδειξε πνεύμα αλληλεγγύης και αγάπης προς το συνάνθρωπο, καθώς και την ευγενή άμιλλα με την οποία συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες.
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή