Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νεκρός 20χρονος από πυρά αστυνομικών στη Λάρισα

Ένας 20χρονος άνδρας, αλλοδαπός, έχασε τη ζωή του καθώς δέχθηκε πυροβολισμούς από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια καταδίωξης. Η τραγωδία συνέβη στην οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, έξω από τη Λάρισα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, η αστυνομία ειδοποιήθηκε ότι ένα κλεμμένο αγροτικό αυτοκίνητο τύπου Nissan κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Στα διόδια του Μοσχοχωρίου ξεκίνησε η καταδίωξη, αλλά ο οδηγός αρνήθηκε να σταματήσει σε κάθε σήμα των αστυνομικών.

Η καταδίωξη συνεχίστηκε καθώς το όχημα πέρασε από τη Λάρισα και στο ύψος της Γυρτώνης, ο οδηγός του έβγαλε απότομα το όχημα από την εθνική οδό και έκανε αναστροφή, επιστρέφοντας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Ο οδηγός επέλεξε να κινηθεί σε επαρχιακούς δρόμους, με περιπολικά να τον καταδιώκουν. Τελικά, εγκατέλειψε το κλεμμένο όχημα έξω από το χωρίο Μοσχωχώρι και προσπάθησε να διαφύγει με τα πόδια. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, μέχρι στιγμής, αστυνομικός φέρεται να τον πυροβόλησε και να τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του onlarissa.gr, ο νεαρός είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί, μετά την εκτέλεση ποινής για διακίνηση παράνομων μεταναστών.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή