Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νεκρός 55χρονος Τρικαλινός ψαροντουφεκάς στην Εύβοια

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για Τρικαλινό ψαροντουφεκά ο οποίος αγνοούνταν στην περιοχή του Σαρακήνικου στην Εύβοια.

Πρόκειται για τον 55χρονο Τρικαλινό Δημήτρη Έξαρχο, οδοντοτεχνίτη με καταγωγή απο την Αγριελιά Τρικάλων και ο οποίος ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Η Λιμενική Αρχή Μαντουδίου ενημερώθηκε σήμερα το πρωί, για περιστατικό αγνοούμενου 55χρονου, ο οποίος είχε μεταβεί για υποβρύχια αλιεία βραδυνές ώρες χθες στην θαλάσσια περιοχή Σαρακήνικο Ευβοίας και από εκείνη την στιγμή αγνοείτο.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες προς εντοπισμό του με τη συμμετοχή δύο περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, τεσσάρων ιδιωτικών σκαφών, δύο περιπολικών οχημάτων Λ.Σ. από ξηράς καθώς και ενός δύτη.

Ο 55χρονος αγνοούμενος εντοπίστηκε, χωρίς τις αισθήσεις του, στη θαλάσσια περιοχή “ΠΗΓΑΔΙΑ” Σαρακήνικου, από σκάφος του λιμενικού σώματος, που λάμβανε μέρος στις έρευνες για τον εντοπισμό του, μαζί με ιδιωτικά σκάφη.

Τη σορό του 55χρονου παρέλαβε όχημα του ΕΚΑΒ για να διακομισθεί στο Κέντρο Υγείας του Μαντουδίου, στην Εύβοια, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Να σημειωθεί ότι ο άτυχος Δημήτρης Έξαρχος αν και ζούσε μόνιμα στο Νέο Ηράκλειο Αττικής όπου εργαζόταν ως οδοντοτεχνίτης επισκεπτόταν πολύ συχνά την Αγριελιά καθώς διατηρούσε κτήμα.

Σε νεαρή ηλικία είχε ασχοληθεί και με την πάλη καθώς ήταν αθλητής της Τρίκκης.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή