Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νεκρός 35χρονος από κουζινομάχαιρο που του κάρφωσε 26χρονη για ασήμαντη αφορμή

Τραγωδία στο Ηράκλειο της Κρήτης, με 35χρονο πατέρα 2 ανήλικων παιδιών εκ των οποίων το ένα βρέφος 15 μηνών να πέφτει νεκρός μετά από κουζινομάχαιρο που του κάρφωσε 26χρονη τοξικομανής.
 
Η 26χρονη συνελήφθη για ανθρωποκτονία σε βάρος του άτυχου 35χρονου Αλβανού.
 
Η 26χρονη κατηγορείται ότι χθες μεταμεσονύχτιες ώρες, μετά από διαπληκτισμό με τον 35χρονο, προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του με αιχμηρό αντικείμενο. 
 
Η δράστιδα πριν μερικές ημέρες είχε βάλει αγγελία σε εφημερίδα στην οποία ανέφερε ότι παρέχει ερωτικές υπηρεσίες και προχθές επισκέφτηκε το σπίτι της άντρας για ερωτική συνεύρεση και στη συνέχεια η ίδια μαζί με ένα συνεργό της άρχισαν να τον εκβιάζουν και να τον απειλούν για τους δώσει 800 ευρώ. Εκείνος υπό τον φόβο των απειλών πήγε σε ΑΤΜ να βγάλει τα χρήματα, ταυτόχρονα όμως ειδοποίησε την Αστυνομία που προχώρησε στην σύλληψή τους.
 
Τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι προσωρινά και η 26χρονη στη συνέχεια πήγε στο σπίτι της πήρε την δόση της και τα μεσάνυχτα πλέον και ενώ ήταν υπό την επήρεια των ναρκωτικών, βγήκε από το διαμέρισμά της και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τον 35χρονο γείτονά της στο διπλανό διαμέρισμα ότι δήθεν όπως είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του θα μπορούσε να τρακάρει το μηχανάκι της…
 
Ο 35χρονος βγήκε ήρεμα από το διαμέρισμά του για να πάει να μετακινήσει το αυτοκίνητό του, αλλά βγαίνοντας από το διαμέρισμα η τοξικομανής που κρατούσε ένα κουζινομάχαιρο στο χέρι, όρμησε εναντίον του και του το κάρφωσε με δύναμη στην καρδιά, σωριάζοντάς τον νεκρό μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του…
 
Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, αφόπλισαν και ακινητοποίησαν την 26χρονη και την συνέλαβαν. 
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή