Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νεκρός ο οδηγός που προκάλεσε χάος στην ΠΑΘΕ

Από την περιοχή των Φαρσάλων ο 49χρονος οδηγός του μοιραίου οχήματος.
 
Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του λευκού «Opel», ο 49χονος οδηγός του ΙΧΕ αυτοκινήτου που με μεγάλη ταχύτητα έπεσε πάνω σε 2 περιπολικά της αστυνομίας στο τέλος κινηματογραφικής καταδίωξης σε μπλόκο που έστησε η αστυνομία στα διόδια της Τραγάνας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η καταγωγή του οδηγού είναι από την περιοχή των Φαρσάλων και νωρίτερα είχε διανύσει απόσταση 180 περίπου χιλιομέτρων, οδηγώντας αντίθετα στην ΠΑΘΕ, μπαίνοντας ανάποδα στον κόμβο Βελεστίνου και οδηγούσε προς Αθήνα στο ρεύμα που εξυπηρετεί όσα οχήματα πηγαίνουν Θεσσαλονίκη.

Το λευκό ΙΧ κινούμενο με υπερβολική ταχύτητα και πάντα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας πέρασε σπάζοντας τις μπάρες στα διόδια Πελασγίας, Μαυρομαντήλας και Αγίας Τριάδας πριν «καρφωθεί» πάνω στο μπλόκο που είχαν στήσει περιπολικά συνεπικουρούμενα από βαρέα οχήματα στα διόδια Τραγάνας.

Ταυτόχρονα περιπολικά της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, της ΟΠΚΕ, της Ασφάλειας και όλων των διαθέσιμων υπηρεσιών, είχαν κινητοποιηθεί προσπαθώντας να πείσουν τον οδηγό να σταματήσει χωρίς να χρησιμοποιηθεί βία και όπλα. Ο οδηγός του Opel απάντησε πετώντας τους ότι είχε μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ τουλάχιστον 10 φορές επιχείρησε να τους εμβολίσει όταν τον πλησίαζαν.

Ο 49χρονος, φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν φέρεται να είχε νοσηλευτεί σε διάφορα ψυχιατρικά ιδρύματα.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή