Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέο «drive through test» στο γήπεδο Σοφάδων και rapid tests στους κατοίκους του οικισμού Ρομά

Με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή διασποράς του κορονοϊού, η Δημοτική Αρχή Σοφάδων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας προχωρά σε νέους προληπτικούς δωρεάν ελέγχους rapidtests για την πρόληψη και αποτροπή διασποράς του Covid-19.

Συγκεκριμένα για την Τρίτη 29/12 έχουν προγραμματιστεί:

Από τις 09:00 έως 13:00  θα πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι μέσω της μεθόδου drivethrough (με μεταφορικό μέσο) σε όσους πολίτες το επιθυμούν, στο γήπεδο των Σοφάδων. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η συμμετοχή των επαγγελματιών των Σοφάδων. Με την συγκεκριμένη διαδικασία δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να προσέρχονται με το ιδιωτικό τους όχημα, να δίνουν δείγμα άμεσα  χωρίς να εξέλθουν από το όχημα.

Από τις 10:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid  (rapidtests) σε κατοίκους του οικισμού των Ρομά Σοφάδων στο Κέντρο Υγείας της πόλης .

Μετά τη διεξαγωγή του ελέγχου ο ΕΟΔΥ ενημερώνει με γραπτό μήνυμα όλους όσοι εξετάστηκαν για το αποτέλεσμα.

Για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, όσοι πολίτες προσέλθουν θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να έχουν μαζί τους απαραίτητα την ταυτότητά τους, αποστέλλοντας SMS με τον αριθμό 1 στο 13033 για τη μετακίνηση τους ή συμπληρώνοντας τη “Βεβαίωση κατ΄εξαίρεση μετακίνησης” με σημειωμένη την ένδειξη Β1

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή