Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΝΕΟ Ë-C4 C-CROSS – 100% ELECTRIC ΚΑΙ ΝΕΟ C4 C-CROSS

Μετά την επέκταση στην κατηγορία των SUV που χαρακτηρίστηκε από τα επιτυχημένα λανσαρίσματα των C3 Aircross SUV και C5 Aircross SUV, η Citroën κάνει μια ισχυρή επιστροφή στην αγορά των Crossovers. Με περισσότερες από 1.700.000 πωλήσεις στην Ευρώπη το 2019, η κατηγορία C (hatch & Crossovers) αποτελεί σχεδόν το 11% των συνολικών πωλήσεων και κατά συνέπεια, θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για την ευρωπαϊκή αγορά. To Νέο Νέο C4 C-Cross είναι το μοντέλο της νέας γενιάς από τη Citroën, εμπνευσμένο από τις ανάγκες των ίδιων των πελατών και τον τρόπο οδήγησής τους. Προσφέρεται ως 100% ηλεκτρικό, βενζινοκίνητο και με κινητήρα πετρελαίου, για να καλύψει κάθε ανάγκη και να ικανοποιήσει κάθε προσδοκία, προσφέροντας μια μοντέρνα ιδέα γεμάτη χαρακτήρα. Έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να βρει κανείς στο επόμενό του αυτοκίνητο, για να πει πως, έτσι ορίζονται ξανά οι κανόνες της κατηγορίας.

Τα αυτοκίνητα της Citroën στη συγκεκριμένη κατηγορία, έχουν μια ιστορία επιτυχίας 92 ολόκληρων ετών, από το πρώτο C4 του 1928.

Με μια μοναδική και τολμηρή ταυτότητα, το νέο Ë-C4 C-Cross – 100% Electric και το Νέο C4 C-Cross αποτελούν μια καινοτόμα ιδέα που τοποθετείται στην καρδιά της κατηγορίας C. Συνδυάζει μοναδικά τα ισχυρά χαρακτηριστικά 3 διαφορετικών κόσμων. Με την υπερυψωμένη και δυναμική στάση του, υιοθετεί διακριτικά στοιχεία από SUV για επιπλέον δυναμισμό και χαρακτήρα. Η Coupe αεροδυναμική και η ρευστή σιλουέτα του νέου μοντέλου, αντανακλά την εταιρική σχεδιαστική ταυτότητα της Citroën, ιδίως με τη νέα υπογραφή από το φωτισμό LED εμπρός και πίσω, με μια νέα έκφραση στυλ που είναι πιο μυώδης και δυναμική. Το ζεστό και υψηλής τεχνολογίας εσωτερικό του εκφράζει άμεσα την ευεξία, τον εκσυγχρονισμό, ενώ η άνεση και η κορυφαία ευρυχωρία των πίσω επιβατών είναι επιπέδου Sedan. Κάθε πελάτης θα μπορεί να διαμορφώσει το αυτοκίνητό του, ώστε να ταιριάζει στη δική του εικόνα με 31 συνδυασμούς εξωτερικής διαμόρφωσης και 6 συνδυασμούς στην καμπίνα των επιβατών.

Νέο Ë-C4 C-Cross – 100% Electric, το 5o από τα μοντέλα που θα ωθήσουν στον εξηλεκτρισμό τη γκάμα της Μάρκας και το Νέο C4 C-Cross προσφέρουν στους πελάτες την άνεση να επιλέξουν ανάμεσα σε 3 τύπους κινητήρων υψηλής απόδοσης και αποδοτικότητας: 100% Electric 100 kW (136 hp) με αυτονομία 350 km που επιτρέπει μεγάλη ελευθερία κινήσεων, βενζινοκινητήρα προδιαγραφών Euro 6d νέας γενιάς με απόδοση από 100 hp έως 155 hp ή diesel μηχανικό σύνολο με απόδοση από 110 hp έως 130 hp.

Το νέο Ë-C4 C-Cross -100% Electric και το Νέο C4 C-Cross αποτελούν ένα νέο βήμα για το πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort®, προσφέροντας σύγχρονη πολύπλευρη άνεση για όλους. Η ανάρτηση με τα Progressive Hydraulic Cushions® και τα Advanced Comfort καθίσματα προσφέρουν απόλυτη άνεση στην οδήγηση. Η άνεση των επιβατών ενισχύεται από τον υπέροχο εσωτερικό χώρο, με κύρια χαρακτηριστικά του την ευρυχωρία,  τον μεγαλύτερο στην κατηγορία χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών, των έξυπνων αποθηκευτικών χώρων και το Smart Pad Support Citroën™. Η ξεκούραστη οδήγηση και η παραμονή των επιβατών στην καμπίνα, προκύπτει μέσα από μια χαλαρωτική και φωτεινή ατμόσφαιρα με ζεστά υλικά και την ηλεκτρική γυάλινη ηλιοροφή. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του 20 τεχνολογίες που διευκολύνουν το έργο του, συμπεριλαμβανομένης του Highway Driver Assist, ενός ημι-αυτόνομου συστήματος οδήγησης επιπέδου 2 και των 6 τεχνολογιών σύνδεσης. Αυτές οι ιδιότητες ενισχύονται ακόμη περισσότερο στο Nέο Ë-C4 C-Cross – 100% Electric με τα πλεονεκτήματα του ë-Comfort: αθόρυβη λειτουργία, απουσία κραδασμών, ευκολία και ευχαρίστηση στη χρήση.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή