Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέο έργο αγροτικής οδοποιίας στον Δήμο Μετεώρων

Υπεγράφη από τον Θεόδωρο Αλέκο η σχετική σύμβαση

Υπεγράφη η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Αγροτική Οδοποιία Δήμου Μετεώρων », συνολικού προϋπολογισμού 1.105.600,00 ευρώ, μεταξύ του Δήμου και του ανάδοχου του έργου.

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», Άξονας Προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών», του Υπουργείου Εσωτερικών.

Αντικείμενο του έργου είναι η χάραξη – βελτίωση για την τελική ασφαλτόστρωση υφιστάμενων αγροτικών δρόμων σε θέσεις της Δ.Κ. Καλαμπάκας, συνολικού μήκους 5.500,00 μ. και των Τ.Κ. Θεόπετρας – Ελαφίου και Σκεπαρίου μήκους 690,00 μ. – 1.100,00 μ. και 1.250,00 μ. αντίστοιχα.

Οι εργασίες που προβλέπονται είναι οι εξής:

• Γενικές εκσκαφές

• Επιχώσεις με ορυκτό υλικό

• Εργασίες οδοστρωσίας: κατασκευή υπόβασης – βάσης και ερεισμάτων

• Κατασκευή ασφαλτόστρωσης συμπυκνωμένου πάχους 5 εκ.

Κατά την διάρκεια της υπογραφής της σύμβασης ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων τόνισε:

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που με αυτό το έργο θα μπορέσουμε να προσφέρουμε ασφάλεια και γρήγορη πρόσβαση στους αγρότες μας, από και προς τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις τους, ένα χρόνιο αίτημά τους που ικανοποιείται.

Είναι ένα από τα έργα βελτίωσης και εκσυγχρονισμού της πρόσβασης των αγροκτηνοτρόφων μας στις επιχειρήσεις τους, από μια σειρά προγραμμάτων που έπονται και έχουνε ενταχθεί έτσι ώστε να παρέχουμε στους ανθρώπους του Δήμου μας που εργάζονται και επιχειρούν στον πρωτογενή τομέα, αυτά που τους αξίζουν.

Εμείς συνεχίζουμε να διεκδικούμε με όποια μέσα διαθέτει ο δήμος μας, να φέρνουμε αποτελέσματα με έργα που θα συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάταξη και περαιτέρω ανάπτυξη της παραγωγικής διαδικασίας στην περιοχή μας».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή