Υπολοιποι Δημοι

Νέο έργο για την συντήρηση των υποδομών στη Νεραΐδα

4 May 2023
Νέο έργο για την συντήρηση των υποδομών στη Νεραΐδα

“Έπεσαν” οι υπογραφές της σύμβασης έργου

Υπογραφή νέας σύμβασης έργου με επίκεντρο την καλυτέρευση της διαβίωσης των κατοίκων της Δ. Ε. Νεράιδας, από το Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα.

Τίτλος του Έργου «Αντιμετώπιση – Συντήρηση υποδομών στην Δ.Ε. Νεραΐδας 2023» του Δήμου Πύλης.

Την υλοποίηση του έργου  θα πραγματοποιήσει ο Τεντολούρης  Βάιος με έδρα τον Αετό Τρικάλων ο οποίος και συνυπέγραψε τη σύμβαση.

Με την παρούσα εργολαβία  προβλέπονται εργασίες συντήρησης των τεχνικών υποδομών στους οικισμούς της Δ.Ε. Νεράιδας του Δήμου Πύλης, εστιάζοντας κυρίως στην  αποκατάσταση, συντήρηση και κατασκευή μικρών τεχνικών έργων.

Τα τρία στάδια των εργασιών περιλαμβάνουν :

  • Χωματουργικές εργασίες
  • Τεχνικές παρεμβάσεις
  • Τσιμεντοστρώσεις

Η συνολική δαπάνη του έργου ανέρχεται στο ποσό των 30.000,00 ευρώ και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του προγράμματος  ΣΑΕ/ΣΑΤΑ του Δήμου Πύλης.

 

trikalanews
Author: trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.