Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέο γλείψιμο του Γεωργιάδη στους Γερμανούς

Δεν παρέλειψε να αναφέρει τα Σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία»

Ο…πρύτανης της ξενοδουλείας και της υποτέλειας άφησε και πάλι το αποτύπωμα της εξάρτησης. Ο λόγος, φυσικά, για τον υπουργό Ανάπτυξης της κυβέρνησης της ΝΔ, Σπύρο-Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος εξύμνησε εκ νέου την Γερμανία της Μέρκελ, που επέβαλε τα εθνοκτόνα Μνημόνια στην Ελλάδα, εξαθλίωσε τον λαό της και υποθήκευσε το μέλλον της Χώρας και των πολιτών της. Κινούμενος στο γνωστό… γλειψιματικό ρυθμό του, είπε ότι προτιμάει τους Γερμανούς από τους Κινέζους επενδυτές, λέγοντας ταυτόχρονα ότι η Γερμανία μας κράτησε στην ευρωζώνη και πρέπει να «ανταμειφθεί» γι’ αυτό! Μάλιστα, στην συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Handelsblatt», δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει τεμενάδες και στον Φούχτελ, τον οποίο είχε στείλει η Μέρκελ ως ανθύπατο τα πρώτα χρόνια της Μνημονιακής κατοχής, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Ο κύριος Φούχτελ έχει κάνει θαυμάσια δουλειά, τον αγαπώ».

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο πατριδοκάπηλος Γεωργιάδης αποκάλεσε τα Σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία», μιλώντας για ενεργειακά έργα, ξεχνώντας το όνομα της βόρειας περιοχής της Χώρας μας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για παράδειγμα, για την παραμεθόρια περιοχή με τη Βόρεια Μακεδονία υπάρχει κοινοτική χρηματοδότηση από την οποία χρηματοδοτείται η αναδιάρθρωση του ενεργειακού τομέα».

Είναι τόσο ταυτόσημος με την ενδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, ώστε την Μακεδονία μας τον ονόμασε «παραμεθόρια περιοχή» και αποκάλεσε τα Σκόπια με το όνομα που έχουν σφετεριστεί. Αυτός είναι ο «πατριωτισμός» και του αποκαλούμενου από την σύζυγό του ως «Μπουμπούκου» και της ΝΔ…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΣΙΑΚΑΣ

 

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή