Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέο Κατάστημα στην Ελασσόνα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας

Το Δήμαρχο Ελασσόνας επισκέφθηκαν στελέχη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου για να ανακοινώσουν της απόφαση της Τράπεζας να δημιουργήσει άμεσα Κατάστημα στην Ελασσόνα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Εκτελεστικό Μέλος κ. Αναστάσιος Λάππας, ο Διευθυντής Εργασιών & Πιστοδοτήσεων & Εκτελεστικό Μέλος του ΔΣ κ. Γάτος Δημήτριος, ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικόλαος Γάτσας και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Διονύσιος Κουρομπίνας.

Ο Πρόεδρος κ. Αναστάσιος Λάππας έκανε μια συνοπτική παρουσίαση της Τράπεζας στα βασικά οικονομικά και κοινωνικά στοιχεία και επισήμανε ότι η Τράπεζα αναπτύχθηκε κατά 1,5 φορά μέσα στην κρίση σε όλη τη Θεσσαλία στηρίζοντας την υγιή επιχειρηματικότητα, δίνοντας ενέσεις ρευστότητας επιστρέφοντας την εμπιστοσύνη που προσλάμβανε σε χρησιμότητα μέσω χρηματοδοτήσεων στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ο Δήμαρχος κ. Γάτσας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την απόφαση της Τράπεζας και δήλωσε ότι θα είναι αρωγός της προσπάθειας ενισχύοντας περαιτέρω τη συνεργασία μαζί της.

Τα δύο μέρη συμφώνησαν να είναι σε επαφή για την υλοποίηση της απόφασης.

Τέλος, σε γνωστή ταβέρνα της Ελασσόνας η Τράπεζα γνωστοποίησε την απόφαση της σε μια πλειάδα επιχειρήσεων με τις οποίες είναι ήδη σε συνεργασία στα Καταστήματα της Λάρισας.

 

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή