Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέο ΚΕΠ, καλύτερη εξυπηρέτηση πολιτών στον Δήμο Τρικκαίων

Νέο ΚΕΠ, νέα αρχή, νέα προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών στα Τρίκαλα.

Από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 τα δύο ΚΕΠ (στο Δημαρχείο και την ΠΕ Τρικάλων) συνενώθηκαν σε ένα, στη γωνία των οδών Ιακωβάκη και Μιαούλη.

Βασικός στόχος του Δήμου Τρικκαίων, η εξυπηρέτηση των πολιτών σε έναν χώρο, με λιγότερες μετακινήσεις, επίσης στο κέντρο της πόλης.

Στον χώρο στεγάστηκαν από το 1953 φιλοξενούσε τα Δημοτικά Λουτρά.

Αργότερα, στα τέλη της δεκαετίας του 1980 γκρεμίστηκαν και κατασκευάστηκε κτήριο που από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 φιλοξένησε στους ορόφους του και στα διπλανά καταστήματα, υπηρεσίες (υπηρεσίες ΔΕΥΑΤ, πρώην ΔΕΚΑ, Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Τεχνική Υπηρεσία και Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Τρικκαίων) και ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Το ισόγειο του κτηρίου στέγαζε μέχρι πρότινος το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τρικκαίων και ανακατασκευάστηκε  για να προσφέρει εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και διεκπεραίωση υποθέσεων.

Κάθε πολίτης συνομιλεί με υπάλληλο των ΚΕΠ κατά μόνας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με τη χρήση όλων των τεχνολογικών δεδομένων, με τάχιστη πρόσβαση στο διαδίκτυο, με συνεχή ροή πολιτών, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για τους πολίτες και συγκεκριμένα τις ώρες 08:15 – 19:15, ενώ το Σάββατο 08:00 – 14:00.

Το ΚΕΠ λειτουργεί και με νέο τηλεφωνικό κέντρο, στον αριθμό 2431350000, ενώ για ηλεκτρονική επικοινωνία οι πολίτες μπορούν να χρησιμοποιούν τη διεύθυνση [email protected]

Δήμος Τρικκαίων

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή