Νέο πρόεδρο εκλέγει και η ΚΕΔΕ μετά την παραίτηση Παπαστεργίου

30 Jun 2023 Ελλαδα

Μετά την παραίτηση του προέδρου της ΚΕΔΕ (Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας), Δημήτρη Παπαστεργίου, λόγω της υπουργοποίησής του στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, συγκαλείται εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης για την εκλογή νέου επικεφαλής, την Τρίτη 4 Ιουλίου 2023 και ώρα 13.00.

Η συνεδρίαση θα γίνει στα γραφεία της ΚΕΔΕ (Ακαδημίας 65 και Γενναδίου 8, 3ος όροφος, Αθήνα) με τις εξελίξεις να απασχολούν και τα κομματικά επιτελεία, ενόψει βέβαια και των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην παρούσα φάση η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει ως μεταβατικό πρόεδρο τον Α’ αντοπρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρο Κιρίζογλου.

Μετά τις δημοτικές εκλογές όμως, όπου θα υπάρχει ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, το κυβερνών κόμμα αναμένεται να στηρίξει ανοικτά για πρόεδρο της ΚΕΔΕ τον Κώστα Μπακογιάννη, με την προϋπόθεση φυσικά ότι θα έχει επανεκλεγεί δήμαρχος Αθηναίων.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Share:
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Με βαθιά θλίψη, ανακοινώνουμε τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδελφού και θείου, Δημητρίου Νικ. Γεωργιάδη …
Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Με μια όμορφη γιορτή, που δρόσισε τα μικρά παιδιά, ολοκληρώθηκε η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης για το 2024 …