Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέο συμβόλαιο για τον Παναγιώτη Γιαννάκη

Ο Δράκος του Ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης επιστρέφει δυναμικά και βρίσκεται μια ανάσα πριν υπογράψει συμβόλαιο με κορυφαία ομάδα.

Μετά από πολυετή σιγή, ο πολυνίκης αθλητής και προπονητής, αποφάσισε να ενδώσει σε πρόταση πρόκληση που του έγινε και να κάνει δυναμική επιστροφή. Υπογράφει τις επόμενες ημέρες με ομάδα έκπληξη, η οποία έχει εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς.

Οι επαφές έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα όλο το προηγούμενο διάστημα, για να καταλήξουν οι δυο πλευρές σε συμφωνία, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες αφού ολοκληρωθούν και συμφωνηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου μαμούθ.

Όλο αυτό το διάστημα το στενό περιβάλλον, του κορυφαίου Έλληνα προπονητή κράτησε, σαν επτασφράγιστο μυστικό τις διαβουλεύσεις και τήρησε σιγή ιχθύος. Την ίδια στάση κράτησε και η ομάδα.

Οι συναντήσεις έγιναν με όλες τις προφυλάξεις, προκειμένου να μη κινήσουν υποψίες και να μη διαρρεύσει το παραμικρό προς τους αθλητικούς συντάκτες.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, σε λίγες μέρες θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις για το θέμα αυτό από την ίδια την ομάδα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το θρύλο του Ελληνικού μπάσκετ, δεν επιβεβαιώνει, αλλά και ούτε διαψεύδει τις πληροφορίες μας.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή