Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέο Ξεκίνημα: Η δημοτική αρχή Φαρκαδόνας μετέτρεψε τη συνεδρίαση λογοδοσίας σε παρωδία!

Νέο Ξεκίνημα: Η δημοτική αρχή Φαρκαδόνας μετέτρεψε τη συνεδρίαση λογοδοσίας σε παρωδία!

Ο συνδυασμός “Νέο Ξεκίνημα” όπου επικεφαλής είναι ο Μιχάλης Μπαγιώτης καταγγέλλει στους δημότες του Δήμου Φαρκαδόνας την δημοτική αρχή για απαξίωση μιας σημαντικής διαδικασίας, όπως είναι η λογοδοσία του δημάρχου.

Δυστυχώς η πρώτη συνεδρίαση λογοδοσίας αντί να διαφωτίσει, όχι τους δημοτικούς συμβούλους που έκαναν τις ερωτήσεις, αλλά τον κόσμο του Δήμου Φαρκαδόνας μετατράπηκε σε παρωδία.

Επί της ουσίας συστηματικά επέλεξαν να μην απαντήσουν επί της ουσίας στα ερωτήματα που τέθηκαν, με αποτέλεσμα η όλη συζήτηση να οδηγηθεί σε αδιέξοδο.

Και μάλιστα οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού “Νέο Ξεκίνημα” είχαν κάνει και δημόσια γνωστές τις ερωτήσεις, αφενός για να προετοιμαστούν στην δημοτική αρχή και αφετέρου για να γνωρίζουν οι δημότες για την εξέλιξη της συζήτησης. Η λογική ότι “ο Δήμος είναι τσιφλίκι” δεν μπορεί να έχει αντίκρισμα στη σύγχρονη εποχή.

Ο Δήμαρχος θα πρέπει να δίνει απαντήσεις τόσο στους δημοτικούς συμβούλους όσο και στην τοπική κοινωνία η οποία τον ψήφισε να είναι στο τιμόνι του δήμου για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο συνδυασμός “Νέο Ξεκίνημα” έχει τον θεσμικό ρόλο της αντιπολίτευσης και για όφελος των πολιτών του Δήμου Φαρκαδόνας θα τον τελέσει με αξιοπρέπεια και σεβασμό σε κάθε συνεδρίαση. Αυτό ας το κατανοήσει καλά ο δήμαρχος και η δημοτική του ομάδα και δεν θα πιάσουν τόπο όσες προσπάθειες απαξίωσης γίνουν για την ώρα της λογοδοσίας του δημάρχου.

Ο συνδυασμός “Νέο Ξεκίνημα”

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή