Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέο υπόγειο δίκτυο ύδρευσης συνολικού μήκους 20χλμ κατασκευάζει σε περιοχές της Φαρκαδόνας

Την υπογειοποίηση δικτύων άρδευσης συνολικού μήκους 20 χλμ στις περιοχές Φαρκαδόνας, Πηνειάδας, Κρήνης, Γριζάνου, Πετρόπορου και Χρυσαυγής δικαιοδοσίας Γ.Ο.Ε.Β. Σ.Ε. Θεσσαλίας δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση για τη δημοπράτηση του έργου «Εκσυγχρονισμός  υπογειοποίηση δικτύου άρδευσης κτηματικής περιοχής Φαρκαδόνας» προϋπολογισμού 1.123.901 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 -2020

Αντικείμενο του αποτελεί η κατασκευή υποδομών που σχετίζονται με την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό ή την προσαρμογή της γεωργίας και της δασοπονίας. Ειδικότερα προβλέπεται η κατασκευή έργων για τον εκσυγχρονισμό, την υπογειοποίηση και τον εξηλεκτρισμό των γεωτρήσεων και των δικτύων άρδευσης στην κτηματική περιοχή Φαρκαδόνας.

Η σχεδιαζόμενη επέμβαση στις γεωτρήσεις περιλαμβάνει:

Την κατασκευή υπόγειου σωληνωτού δικτύου άρδευσης σε αντικατάσταση του υφιστάμενου επιφανειακού δικτύου άρδευσης δικτύων άρδευσης με πλαστικούς σωλήνες εκ σκληρού PVCU συνολικού μήκους δικτύων άρδευ20.400,00 m, καθώς και η τοποθέτηση όλων απαιτούμενων αρδευτικών διατάξεων (δικλείδες, υδροληψίες κλπ).

Την εγκατάσταση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού στις γεωτρήσεις για εξοικονόμηση ενέργειας με την τοποθέτηση 17 συσκευών INVERTER στα αντλιοστάσια.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή