Νέο έργο για την βελτίωση του οδικού κυκλώματος Μετεώρων

Στην βελτίωση της πρόσβασης και στην αποκατάσταση του οδικού δικτύου των Μετεώρων, προχωρά η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων με νέο έργο προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, υπέγραψε σήμερα την έγκριση διάθεσης του ποσού για το εν λόγω έργο, το οποίο υλοποιείται με πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και φορέα υλοποίησης την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Τρικάλων.

Στο έργο περιλαμβάνονται εργασίες βελτίωσης οδικών τμημάτων συνολικού μήκους 3.500 m σύμφωνα με την τεχνική μελέτη, ήτοι, εργασίες χωματουργικών για την διαπλάτυνση, βελτίωση της οριζοντιογραφίας και μηκοτομής των οδικών τμημάτων, κατασκευή τεχνικών έργων, οδοστρωσίας και ασφαλτικής στρώσεων, διαμόρφωση θέσεων στάθμευσης και θέας, κατασκευή στηθαίων ασφαλείας και εργασίες για την σήμανση και ασφάλεια των οδικών τμημάτων.

Προβλέπονται εργασίες κυρίως στα τμήματα των οδών, από Καστράκι μέχρι τον ελιγμό πριν την Ιερά Μονή Ρουσάνου, από διασταύρωση προς Ιερές Μονές Ρουσάνου και Αγίας Τριάδας προς Καλαμπάκα, καθώς παρεμβάσεις στις εισόδους των Ιερών Μονών, κυρίως της Ιεράς Μονής Αγίων Πάντων (Βαρλαάμ) και της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Αναπαυσά.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή