Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας

Αιτήσεις για το νέο τίτλο Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ψυχολογία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού» δέχεται μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου το ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Πρόκειται για ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα διάρκειας 3 ή 4 εξαμήνων που πραγματοποιείται στην πόλη των Τρικάλων. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε 7 τριήμερα μπλοκ στο πρώτο εξάμηνο (Δευτέρα με Τετάρτη), στο 2ο εξάμηνο 4 τριήμερα μπλοκ (Κυριακή με Τρίτη) και στο τρίτο εξάμηνο 4 διήμερα μπλοκ (Κυριακή με Δευτέρα). 

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Σπουδών "Ψυχολογία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού" είναι το πρώτο που ιδρύθηκε στην Ελλάδα μ’ αυτή την εξειδίκευση και από τα πρώτα στην Ευρώπη. Η δημιουργία του συμβάλει στην κάλυψη του κενού που υπάρχει σε επαγγελματικά στελέχη εξειδικευμένα στην ψυχολογία της σχολικής φυσικής αγωγής και της αγωγής υγείας με γνώσεις και ικανότητες συμβουλευτικής σε μαθητές, αθλητές, ασκούμενους, παχύσαρκους μαθητές κλπ., καθώς και σε ηγετικά στελέχη με σύγχρονες γνώσεις καθοδήγησης προγραμμάτων που προάγουν τη φυσική δραστηριότητα, την υγεία και την ποιότητα ζωής. 

Προαπαιτούμενα:

1) Βασικό πτυχίο. 

Αίτηση εισαγωγής δικαιούνται πτυχιούχοι:

    Τ.Ε.Φ.Α.Α.,

    Ψυχολογίας

    Παιδαγωγικών Τμημάτων

    Συναφών ειδικοτήτων των Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή αντιστοίχων Τμημάτων ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής

    Πτυχιούχοι Τμημάτων Τ.Ε.Ι. συναφών γνωστικών αντικειμένων, σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ. 12γ του ν. 2916/2001 (ΦΕΚ 114 Α΄).

2) Πιστοποιημένη γνώση της Αγγλικής γλώσσας επιπέδου  Lower

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή