Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέος προπονητής στον ΒΑΟ ο Βαγγέλης Φρύδας

Επιστρέφει στον ΒΑΟ ως προπονητής της ανδρικής ομάδας στην Γ΄ Εθνική ανδρών ο Βαγγέλης Φρύδας.

Γεννήθηκε το 1967 στην Θεσσαλονίκη και είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του Α.Π.Θ. και κάτοχος ΜΒΑ του Kingston University. Έπαιξε στα τμήματα υποδομής του Άρη και από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με την προπονητική.

Εργάστηκε σε Άρη, Χ.Α.Ν.Θ., Β.Α.Ο., Κολοσσό Ρόδου, Ηρακλή, Villanova University, ICBS, Α.Σ. Τρικάλων, Αίολο, Δαναοί Τρικάλων. Διετέλεσε Πρόεδρος της Κ.Α.Ε. Τρικάλων για πέντε έτη στην Α1 και ταμίας του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. για το 2015 και 2016

«Η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη και την προπονητική αποτέλεσε για όλους μας μια ευχάριστη έκπληξη. Αποτελεί τιμή για τον σύλλογο και σε μερικούς από εμάς συγκίνηση , η συμπόρευση μας για ένα καλύτερο αύριο. Σύσσωμο το Δ.Σ. του Ομίλου καλωσορίζει τον φίλο Βαγγέλη στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας και του εύχεται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία», τονίζεται στην ανακοίνωση του ΒΑΟ.

Ο ίδιος δηλώνει για τη νέα πρόκληση:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος που με τίμησαν οι παλιοί μου παίκτες και σημερινοί διοικούντες του Β.Α.Ο. δίνοντας μου τη θέση του head coach του ομίλου. Είναι η επιστροφή μου στο μπάσκετ της Θεσσαλονίκης. Καλή αγωνιστική χρονιά».

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή