Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νίκαια: Εξαφανίστηκε μετά από ξυλοδαρμό και ερωτική προδοσία

Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια του 46χρονου Θεόδωρου Καλφακάκου τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 6 Δεκεμβρίου από την περιοχή Άγιος Φίλιππος της Νίκαιας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη ο άνδρας είχε αποφασίσει να εγκατασταθεί μόνιμα στον τόπο καταγωγής του, την Μάνη. Μάλιστα, είχε μεταφέρει εκεί τα προσωπικά του αντικείμενα. Ήθελε να μένει κοντά στη αδελφή του και να δημιουργήσει μια φάρμα με ζώα.

Όσο, όμως όσο αισιόδοξα έβλεπε το μέλλον του υπήρχαν κάποιες σκοτεινές πλευρές που πιθανότατα επηρέασαν την ψυχολογία του.

Λίγες μέρες πριν εξαφανιστεί είχε χάσει την δουλειά του, είχε προδοθεί από την γυναίκα που αγαπούσε και είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

Ο ξυλοδαρμός
Μιλώντας στην εκπομπή η αδερφή του αγνοουμένου, Ελένη Καλφακάκου ανέφερε ότι του επιτέθηκε φίλος του για αδιευκρίνιστο λόγο.

Ο εν λόγω άνδρας εντοπίστηκε από την εκπομπή και είπε ότι αρχικά τον παράτησε αιμόφυρτο αλλά στη συνέχεια πήγε πίσω για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

«Γνωρίζω ότι βρέθηκε νύχτα στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας και μόλις άλλαζαν τα νοσοκομεία εφημερία, τον πήρε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλεύτηκε λίγες ημέρες»,είπε η αδερφή του.

Ο δράστης της επίθεσης ήταν ιδιαίτερα κυνικός τονίζοντας πως αν ήταν άλλος «δε ξέρω καν αν θα τον πήγαινα στο νοσοκομείο ή αν θα τον “φύτευα” πουθενά. Αλλά λόγω του ότι είμαστε και συντοπίτες και έχουμε περάσει κάποιες καταστάσεις μαζί, του έδωσα ένα συγχωροχάρτι».

Ο ίδιος είπε ότι ο λόγος του τσακωμού ήταν σοβαρός ενώ σε ερώτηση για το πόσο άσχημη ήταν η κατάσταση του 46χρονου μετά τον ξυλοδαρμό «το άσχημα δεν έχει μέτρο. Το άσχημα είναι γενικολογία. Άσχημα θα ήταν αν τον έβαζα σε καροτσάκι… »

Όταν ρωτήθηκε για το πώς ο ίδιος δικαιολογεί το γεγονός ότι λίγες ημέρες μετά το περιστατικό εξαφανίστηκε, με το ίδιο ειρωνικό ύφος απάντησε:

«Εγώ να το δικαιολογήσω; Εγώ θα αποφασίσω για ποιο λόγο χάνονται οι άνθρωποι; Δεν ξέρω κάποιον που να ήθελε να του κάνει κακό. Ούτε εγώ ήθελα κάτι τέτοιο, αλλιώς δεν θα τον πήγαινα στο νοσοκομείο. Δεν ήξερε κανείς ότι τον έχω χτυπήσει. Θα τον παρατούσα εκεί. Κι αν τον ξανά έβλεπα, αν πήγαινα εκεί για να τον μαζέψω, θα του έριχνα και μία κλωτσιά και θα τον πετούσα από τον γκρεμό. Χωρίς να μάθει κανείς τίποτα. Ένιωσα τύψεις μετά γιατί ίσως το παράκανα. Όμως, δε θα μου βγει σε μπούμερανγκ επειδή τον πήγα και στο νοσοκομείο.»

Η προδοσία
Για την προδοσία από την γυναίκα που αγαπούσε και νόμιζε πως θα μπορούσε να περάσει την ζωή του μαζί της μίλησε η παιδική και οικογενειακή φίλη του Θοδωρή, Φανή.

Η γυναίκα τον είδε την ημέρα της εξαφάνισης του είπε ότι ήταν ένα ψυχολογικό ράκος μετά από ερωτική απογοήτευση.

«Τον πρώτο καιρό μου εξέφραζε την αγάπη και τον έρωτά του για εκείνη την κοπέλα, ωστόσο όταν γνωστοποιήθηκε αυτή η σχέση, κάποιος από το δικό της περιβάλλον τον χτύπησε πολύ άσχημα και του πήρε όλα τα χρήματα που είχε μαζέψει από τη μεταφορική που δούλευε. Ξέρω ότι ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της. Μου έλεγε πως ίσως να είναι και η γυναίκα της ζωής του. Είχε βρει καταφύγιο σ’ εκείνη. Είχε ανέβει πολύ ψυχολογικά και τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά για εκείνον», είπε.

Ο 46χρονος, όπως λέει η φίλη του ήταν σε τόσο κακή ψυχολογική κατάσταση που είχε βρει καταφύγιο στο δρόμο.

«Αυτό που μου εξέφρασε εμένα τις δύο τελευταίες φορές που τον είδα, είναι ότι ήταν αναγκασμένος να βρίσκει καταφύγιο είτε σε κάποια εκκλησία είτε σε πάρκο στην περιοχή του Κορυδαλλού και της Νίκαιας. Είχε βέβαια και τη σταθερή του οικία που θα μπορούσε πάντα να επισκεφτεί και να μείνει, ωστόσο φαίνεται ότι αυτή η ερωτική απογοήτευση σε συνδυασμό με κάποια πολύ προσωπικά του θέματα, που μπορεί ούτε εγώ η ίδια να γνωρίζω, τον οδήγησαν στο να θέλει να αποκοπεί», ανέφερε χαρακτηριστικά η παιδική του φίλη.

Ο Θοδωρής έχει ύψος 1.75, καστανά μαλλιά, ενώ την ημέρα που χάθηκε, φορούσε χακί παντελόνι με πολλές τσέπες, χοντρό μπεζ μάλλινο μπουφάν, κοντομάνικη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια.

Δεν είχε μαζί του ταυτότητα, ούτε κινητό.

Η εξαφάνισή του δηλώθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας στη Νίκαια από τον αδελφό του.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή