Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νίκαια: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε ένα κοριτσάκι 7 ετών

Φοβερό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι στη Νίκαια, στη διασταύρωση των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταίση, όταν ξαφνικά ένα φορτηγό παρέσυρε κάτω από τις ρόδες του δύο παιδιά. Πρόκειται για ένα κοριτσάκι επτά ετών και την ξαδερφούλα του, οι οποίες, σύμφωνα με δηλώσεις αυτοπτών μαρτύρων, έτρεξαν γρήγορα να περάσουν το δρόμο, συνοδεία μιας γυναίκας, όταν ένα φορτηγό, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, τα παρέσυρε και τα χτύπησε. Το μεν 7χρονο κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, η δε ξαδερφούλα του τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά ευτυχώς βρίσκεται εκτός κινδύνου και αναμένεται να χειρουργηθεί, στο νοσοκομείο Παίδων όπου μεταφέρθηκε.

Ο πατέρας του κοριτσιού που πέθανε, σε κατάσταση σοκ, μίλησε για παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη, ωστόσο τα πραγματικά αίτια θα αποκαλυφθούν μετά τη σχετική έρευνα από την Τροχαία, καθώς και τη σύλληψη του οδηγού.

Από αυτή την τραγωδία, ο πατέρας του παιδιού, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που συνέβη, είπε ότι θα δωρίσει από το αγγελούδι του σε άλλα παιδάκια, προκειμένου να βοηθήσει όσα περισσότερα μπορεί.

 

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή