Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νίκη για τον Αστέρα Τρικάλων

Νίκη για τον Αστέρα Τρικάλων των πολλών απουσιών φέτος, ο οποίος επικράτησε του ΑΣΚΑ Μαρούσι με σκορ 36-35 στο Κλειστό της Μπάρας το βράδυ της Κυριακής.

Ήταν μια νίκη ψυχολογίας για την ομάδα των Τρικάλων, καθώς απομένουν ακόμη 4 αγωνες για τη λήξη του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας αναμένονταν αμφίρροπος και οι δύο ομάδες με την προσπάθειά τους το επιβεβαίωσαν στο παρκέ.  Άλλωστε και το τελικό σκορ αυτο δείχνει. Οι παίκτες του Αστέρα αιφνιδιάστηκαν από την πίεση των φιλοξενούμενων στο α’ 10λεπτο, που ανήκε στους Μαρουσιώτες. Σύντομα ανέκαμψαν, έσπασαν το πρέσιγκ και πήραν τα ηνία του αγώνα στο β’ και γ’ 10λεπτο, χτίζοντας σιγά-σιγά διψήφια διαφορά.

Στο δ’ 10λεπτο οι παίκτες του Αμαρουσίου πίεσαν και  κυριάρχησαν, όμως δεν μπορούσαν να μειώσουν τη διαφορά. Ωσπου στο  τελευταίο 2 λεπτο του αγώνα ο απίστευτος Μίνα πέτυχε 3 συνεχόμενα τρίποντα και έκανε το ματς θρίλερ λίγο πριν τη λήξη. Τελικά η ομάδα των Τρικάλων κράτησε τη νίκη με το τελικό 36-35.

Η εξέλιξη του σκορ ανά 10λεπτο:  6-8, 24-14, 32-21 και 36-35

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Νικ.Τζάνης): Χατζής 18, Καλαϊτζίδης 2, Καραμπίνας 4, Μανώλης 2, Ζησόπουλος 10, Αργυρόπουλος και Λεοντάρης.

ΜΑΡΟΥΣΙ (Ευδ. Παπαϊωάννου): Βιέρος, Τσαουσίδης 4, Μιχαλόπουλος 7, Φερέτος 2, Θανάση 6, Ατζολιδάκης 4 και Μίνα 12(4) !!!!

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή