Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νίκη μεγάλης σημασίας για τον Ασκληπιό – Άνοιξε ο δρόμος της παραμονής

Με μια μεγάλη εμφάνιση που συνοδεύτηκε από μια καθαρή νίκη, άνοιξε ο δρόμος της παραμονής στην κατηγορία για τις γυναίκες του Ασκληπιού.

Σε ένα παιχνίδι που ήταν η μισή κατηγορία, τα κορίτσια του Ασκληπιού δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον Ίκαρο Έδεσσας, παίρνοντας την νίκη με 3-0. Η ομάδα τις Έδεσσας είναι ο μόνος αντίπαλος στην προσπάθεια για παραμονή.

Όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, με τον Ασκληπιό να ταξιδεύει στην Καβάλα ενώ η Έδεσσα υποδέχεται την ΕΑ Λάρισας.

Στο 1ο σετ μετά το αρχικό 1-4 ο Ασκληπιός έφερε το παιχνίδι στο 6-6. Μετά από αυτό το σημείο μπήκε μπροστά και με συνοπτικές διαδικασίες πήρε το σετ με 25-12.

Στο 2ο σετ η ομάδα της Έδεσσας μπήκε απ την αρχή μπροστά στο σκορ 3-7 και 11-16. Δεν είχε όμως συνέχεια με τον Ασκληπιό να κάνει ένα 6-0 φτάνοντας στο 17-16 και με το πόδι στο γκάζι πήρε το σετ με 25-19.

Το 3ο σετ ήταν μονόλογος για τον Ασκληπιό 8-3, 15-5 για να πάρει τελικά το σετ με 25-14 κάνοντας το 3-0

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στον προπονητή για την μεγάλη νίκη.

Τα σετ 1ο 25-12, 2ο 25-19, 3ο 25-14

Έπαιξαν

Ασκληπιός (Καμινάρης Ε.) Καπέλου Ε. Αλβίζου Α. Τζήμα Ε. Μουζακιάρη Μ. Γιόλα Ο. Τσιούμα Α. Δύντσικου Δ. Πεχλιβανίδου Ρ. Στάχου Σ. Σούλκο Δ. Παπαγιάνη Θ, Κοκκαλιάρη Μ.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή