Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νικηφόρα παρέμβαση του Κινήματος κατά των πλειστηριασμών στην Καλαμπάκα

Τι αναφέρει ανακοίνωση του «Μετώπου Λαού» Τρικάλων.
 
 Σε ανακοίνωση του «Μετώπου Λαού» Τρικάλων, αναφέρονται τα εξής:
«Πρώτη, αλλά δυναμική και νικηφόρα η παρέμβαση στο Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών. Σώθηκε ξενοδοχείο στα ορεινά των Τρικάλων, απ’ το οποίο ζουν 8 οικογένειες συν 15 περίπου εργαζόμενοι.
Η επισπεύδουσα Τράπεζα, που είχε καταθέσει την προσφορά της από την προηγούμενη(!) του πλειστηριασμού, είχε σκοπό να αρπάξει την ξενοδοχειακή μονάδα των βιοπαλαιστών με εξευτελιστικό τίμημα. Οι ιδιοκτήτες θα έχαναν το ξενοδοχείο και τη δουλειά τους (όπως και οι εργαζόμενοι), ενώ ταυτόχρονα θα εξακολουθούσαν πάλι να χρωστούν στην Τράπεζα (αλλά και σε άλλες τράπεζες) τα μαλλιοκέφαλά τους! 
Μιλάμε για μεγαληστεία των τραπεζών!
Οι αγωνιστές του Κινήματος με επιμονή και αποφασιστικότητα, που πήγαζε απ’ το δίκιο του αγώνα τους, αντιτάχθηκαν σθεναρά απ’ την αρχή στη διεξαγωγή του ληστρικού πλειστηριασμού σε βάρος της λαϊκής περιουσίας. Στα μισά του χρόνου (δηλ. 4.30’ μ.μ.) η συμβολαιογράφος αναγκάστηκε να διακόψει τον πλειστηριασμό, να ανακοινώσει τη ματαίωσή του και να αποχωρήσει από την αίθουσα, όπου παρευρίσκετο και αστυνομική δύναμη.
Ο κόσμος υποδέχτηκε τη ματαίωση του πλειστηριασμού και τη νίκη του με παρατεταμένο χειροκρότημα, προαναγγέλλοντας κι άλλες νικηφόρες μάχες και στο Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας. 
Οι Καλαμπακιώτες, όπως και όλοι οι Έλληνες, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, να σηκωθούν απ’ τους καναπέδες και να αναλάβουν την υπεράσπιση του βιος τους με τα ίδια τους τα χέρια ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! Καμιά επανάπαυση!
Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ, μαζί με τις άλλες συλλογικότητες, θα συνεχίσει να δίνει το μαχητικό του παρών κάθε Τετάρτη στα ειρηνοδικεία.
ΑΣ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ! ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ, ΑΓΡΟΣ Ή ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!».
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή